Aikuinen nainen

Odottavaa tunnelmaa aikuisen naisen arjessa

Siivoan keittiön pöytätasoja, täytän astianpesukonetta ja samalla aamukahvini valmistuu keittimessä. Kodin valtaa tuoreen kahvin viettelevä tuoksu. Vilkaisen kännykkääni, onko sinne saapunut odottamani wattsup-viesti. Ei ole, ei vielä.Päästän koirat ulos ja laitan kissoille tuoreruokaa kuppeihin. Kaadan kahvin iloisella hymiöllä varustettuun kahvikuppiini, loraus maitoa ja voin istahtaa nauttimaan juomani.

Mietintää sooloseksistä


Katselen avautuvaa maisemaa, se on kaunis ja rauhallinen. Sellaiseksi koen itsenikin juuri nyt. Eilen illalla ennen nukkumaanmenoa päätin kokeilla mahtaako sooloseksi, masturbaatio tuntua erilaiselta tällaisessa jännittyneen odottavassa tunnelmassa. Totta totisesti se oli parempaa, heti valmista, toisin kuin hetkinä, joihin ei kuulu ajatus toisen ihmisen vierailusta.


Onneni on olla tämän ajan aikuinen nainen. Kautta aikojen on itsensä hyväilyä ja tyydyttämistä takuulla ollut olemassa, mutta onko siitä saanut puhua, onko se saanut näkyä mitenkään missään – se on takuulla ollut rajoittunutta, sillä onhan se edelleenkin.

Harvemmin tällaisesta missään puhutaan, edes kaveripiirissä, saati työpaikan taukotilassa yhteisellä kahvihetkellä. Silti nykyisin ei niin herkästi tuomita toista ihmistä vaan hymähdellään ymmärtäväisesti.

Mitä pahaa itsetyydyyksessä sitten on?

En ole löytänyt yhtään pahaa tai huonoa seikkaa. Yhteiskuntamme on vain pitkään pitänyt meitä kansakuntana otteessaan ja uskonnon varjolla tällaiset asiat on peitelty hyss hyss – peiton alle. Ehkäpä jossain opitusta meissä on ajatusta siitäkin, että ei ole oikein eikä normaalia harrastaa sooloseksiä. Uskonnollisessa kirjoituksissa tämä on muistettu mainita haureudeksi ja synniksi, tai näin muistelen joskus jossain kuulleeni. Vaikkei uskonnollisuus enää ole meissä voimakkaasti nähtävissä tai hallitse arkeamme, niin muutos vie aikaa useamman sukupolven ajan. Kyllähän sooloseksin aikana voi käydä aika monenlaisia ajatuksia mielessä, raakaa panoa, kovempia otteita, pervoja ajatuksia tai sitten ei niin raavaita ajatuksia vaan jotain kauniimmin muotoiltua. Nämä eivät ole yleisesti puhuttuja tai hyväksyttyjä ajatuksia, vielä, koska näin meidät on kasvatettu kautta aikain.


Käännän ajatuksen toisinpäin. Millaista olisi kuulla kaverin, työkaverin tai jonkun tuntemattomamman kertovan omista sooloseksi kokemuksistaan? Kuulisin toki mielelläni vaikka toisaalta totuuden nimissä se olisi hetken outo keskustelun aihe. Uskon kuitenkin kykeneväni tuohon kohtaamiseen ja keskusteluun. Ihan vain siksi kun olen tutustunut itseeni ihmisenä ja seksuaalisena henkilönä, olen monen asian kanssa sinut ja siten pystyn keskustelemaan aiheesta tuntemattomankin kanssa. Työssäni toisinaan törmään ihmisiin, joilla on tarve syystä tai toisesta tuoda lähinnä seksielämän ongelmia esiin. Se on tavallaan positiivisesti pakottanut minut tutustumaan tarjolla oleviin apuvälineisiin tai muuten nautintoa tarjoaviin tuotteisiin omaa tarvettani enemmän. Tämä on ollut kasvattava matka. Onnekseni olen kohdannut alan asiantuntijoita, joilta olen saanut hyviä neuvoja ja ohjeita erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin.


Sooloseksi on kaikessa hienoudessaan itsensä huoltamista, hellimistä, hyväksymistä, rentoutumista, tunnelmallista, jopa kaunista. Monipuolista ja uutta tarjoavaa joskin myös tuttua ja turvallista, nopeaa tai pidempään kestävää. Ihan tilanteen mukaan. Se on hetki itselle. Hyvä hetki niin itsenäiselle naiselle kuin parisuhteessakin elävälle. Kaikkineen hyvin erilaistakin, moninaista.


Odottava tunnelma konkretisoituu. Puhelin piippaa merkiksi. Odotettu viesti saapui. Henkilö, jota odotan saapuvaksi luokseni muutaman päivän päästä kirjoittaa hetken mielijohteestaan, ajatuksista ja toiveista. Muistaa mukavasti pitää vireyttä yllä, jännitystä ilmassa ja odotusta todellisena.

Viestit virkistävät arkea, aina. Ajatukset siirtyvät johonkin paljon mukavampaa hetkeen, muistoon tai tulevaan. Toki kokemuksellani jo osaan mieltää todellisuuden kokemukseen mukaan ja se on erittäin miellyttävää. Olen valmis antautumaan saapuvan ihmiseni hoivattavaksi, olen valmis tarjoamaan hänelle jotain mitä hän kovin odottaa.

Hän odottaa tapaamista miltei enemmän kuin itse osaan odottaa. Haemme yhteisistä hetkistä hieman eri asioita mutta siten, että ne hetket palvelevat molempia ja on hyvä olla, arki jatkuu omilla tahoillamme vahvempana.


Kyllä viestitelkää mielitietyllenne, seksikaverillenne. Jos nyt ei aivan päivittäin tai jatkuvasti niin ainakin silloin tällöin toistuvasti. Jokainen nainen haluaa kuulla olevansa osa toisen ajatuksia, olivatpa ajatukset villimpiä tai hellempiä tai toisen arvokkaaksi huomioivia.

Takuulla lämmittää nuo ajatukset myös peittojen alla! Oletko koskaan kokeillut pikkurietastelua päivän aika juurikin viestien kautta? Kokeile. Kokeile jopa hitusen hulluun aikaan, jos vaikka kumppanisi on jossain aivan toisenlaisessa tilanteessa; firman kokouksessa, vanhempainillassa, tylsällä vierailulla…saattaa silmäkulmat herätä eloon pikkutuhmasta viestistä.

On joulun aika. Toiset saavat lahjoja, toiset eivät, elleivät niitä itse hanki. Aina voi panostaa myös omaan sooloseksiin jollakin ihastuttavalla lahjalla tai yhteisiin hetkiin erilaisilla asusteilla tai välineillä. Näin ainakin itse olen ajatellut, sen perinteisen tuoksu-saippuapaketin tilalle hommata jotain aivan muuta – vain minulle.


Pieni irtiotto kodista tekee toisinaan hyvää , tai ajan järjestäminen yhteiseen hetkeen häiriöttä. Uusien asioiden etsiminen ja löytäminen ei ole koskaan myöhäistä. Elämään kuuluu myös nautinto, seksuaalinen nautinto. Joko lyhyt ja nopea hetki, pikapano tai pidemmän kaavan mukaan erilaiset kuviot. Niin tai näin, arjen suorituspaineet pyyhkiytyvät hetkessä pois ja tavallista arkea voi jatkaa hitusen keveämmin katsein.

Kyllä vanha kansa tiesi tämän, laulun sanoin ” sen näkee naamasta kun lakkaa saamasta” – että se siitä häveliäisyydestä.


“Ota hetki itsellesi. Ota hetki kumppanillesi. Ota aikaa yhteisiin hetkiin.”

Sooloilkaa!

Ansku

XOXO//ihanaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *