BDSM herättää kaikki aistit

BDSM on sadomasokististen seksuaalifetissien yleiskäsite. Se sisältää muun muassa hallittua sitomista, alistamista, rankaisemista ja alistettuna olemista. Erilaisia suuntauksia on yhtä paljon kuin BDSM:n harjoittajia. Tämä blogiteksti onkin vain pintaraapaisu mieltymykseen ja BDSM:n laajaan kirjoon. Paljon jää siis puuttumaan, mutta toivottavasti pieni pintaraapaisu riittää herättämään kiinnostusta tutustua seksuaalisuuden rajumpaan osioon tarkemmin.

Fantasioiden toteuttamisen, nautinnon, kivun ja aistillisuuden ammattilaiset Tiia ja Jouni Forsström ovat kirjoittaneet kirjan BDSM-aapinen. Se lienee suomalaisesta kirjallisuudesta kattavin BDSM-opas. Sen avulla voisi tässäkin avata BDSM:n monimuotoisuutta:

Alistuminen

Seksuaalisesta vallastaan luopuva nauttii heittäytymisestä, antautumisesta ja vapautumisesta. Alistuminen kiinnostaa usein ihmistä, joka kantaa arjessaan paljon vastuuta. Alistuessaan hän irrottaa vallasta ja kaikesta kontrollista. Toiset nauttivat palvelessaan dominaa, mukautuessaan tilanteeseen ja täyttäessään toisen toiveet. Alistumisen sävyt ovat vaihtelevia tilanteen ja seuran mukaan, mutta kokeilemalla jokainen löytää tyydyttävimmän ratkaisun. Mikäli alistuminen on siis juttusi…

Bondage

Sidotuksi tai kahlituksi tulemisen nautinto voi syntyä liikkumisen rajoittamisesta, hankauksen tai hiertymisen tunteesta tai esimerkiksi kiinnitysmateriaalista. Sidonta voi olla päämäärä, mutta se voi olla myös keino päämäärän saavuttamiseksi. Köyden voi korvata huivilla, vyöllä, kankailla tai vaikka käsiraudoilla mielensä mukaan.

CBT

Cock and ball torture viittaa peniksen ja kivesten käsittelyyn. Välineitä ja tapoja riittää: kädet, kynnet tai hampaat, piiskat, penisrenkaat, nipistimet, puristelu, potkiminen…

Daddy

Hän on usein dominoiva henkilö, joka ottaa vanhemman miehen roolin suhteessa nuorempaan alistujaan. Oleellisempaa on usein ikäeron tuoma valta ja vastuu sen sijaan, että kyseessä olisi insestinen fantasia. Myös erilaiset ikäeroleikit kuuluvat osaksi BDSM:ää.

Edging

Toistuvasti orgasmin rajalle vieminen ja laukeamisen kontrollointi, joka usein voimistaa orgasmia.

Face sitting

Kasvoilla istuminen on suuseksin variaatio, mutta samalla oivallinen keino käyttää alistamisen välineenä. Tähän voi tarttua genitaaleista riippumatta. Tavallisempaa kuitenkin on, että alistuva mies saa dominan takapuolen kasvoilleen.

Fistaus

Nyrkkipano jakaa mielipiteet. Joillekin se on BDSM:n kinkyin laji, joillekin varsin tavallinen osa makuuhuoneessa tapahtuvaa toimintaa. Tähän touhuun on syytä paneutua ennen varsinaista toimintaa – ja huolehtia hygieniasta! On hyvä varata aikaa, lämmitellä rauhassa ja rentoutua.

Jälkihoito

Intensiivisen session jälkeen on hyvä antaa molemmille aikaa palautua. Ensimmäisellä kerralla kommunikaatio on tässä äärimmäisen tärkeää. Tarvitseeko toinen enemmän omaa tilaa? Puretaanko sessio sanallisesti? Onko tarpeen helliä ja halia? Jokaisen tarpeet vaihtelevat ja siksi on tärkeää kertoa, mitä kaipaa intensiivisen toiminnan jälkeen.

Kinky

Tätä käytetään hyvin usein BDSM-lyhenteen rinnalla eli synonyyminä.

Rakkaus

Parisuhteessa halu harjoittaa BDSM:ää ei aina kohtaa. Siitä syystä BDSM-yhteisössä on varsin tavallista leikkiä suhteen ulkopuolella. Onkin etsittävä luovempia ratkaisuja. Kyseessä voi olla esimerkiksi parisuhteen toisen osapuolen tiedossa oleva BDSM-suhde, polyamorinen kuvio tai seksibileitä.

Vaniljaseksi

Vaniljalla viitataan tavanomaiseen tai jopa tylsään seksiin.

Ja tässä oli hyvin suppea otanta BDSM-skenestä. Onneksi internet on vinkkejä täynnä ja asiantuntijoita löytää erilaisilta foorumeilta. Kurkista esimerkiksi BDSM-baariin!

Yksi ei nauti suuseksistä ollenkaan. Toinen inhoaa harrastaa seksiä lähetyssaarnaajassa. Myöskään BDSM ei ole kaikille ja toisaalta sitä harjoittaessaankin on syytä selvittää omat rajansa. Tutun kumppanin kanssa olo on varmasti turvallisempi. Tärkeää on myös muistaa sopia turvasana.

Olennaisena osana BDSM:ään kuuluvat erilaiset välineet, kuten käsiraudat, köydet, liukuvoiteet, piiskat, kiihottimet ja Luonnollisesti myös Ihanaa.fi:n valikoimaan kuuluu osanaan laaja valikoima BDSM:ssä käytettäviä välineitä. Haluaisitko kokeilla köysiä? Kiihottaako ajatus piiskaamisesta tai piiskatuksi tulemisesta? Ehkä aisteja herättelevä höyhenkäsittely? Tarvitseeko kumppanisi mielestäsi suupallon? Mahdollisuudet ovat rajattomat ja mielikuvitustaan sopii käyttää.

Kesytä kumppanisi!

XOXO//ihanaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *