HELTEISEN HEINÄKUUN SEKSIASENTO:

Seated Wheelbarrow

Kesä on kaikkien onneksi kesken, ja moni toivoo varmasti helteistä heinäkuuta. Aurinko herättää ihmisen ja kehonkin eloon aivan eri tavalla. Toisin sanoen halut heräävät karhujen tavoin talviunilta. Seksi kiinnostaa enemmän. Seksiä harrastetaan enemmän. Siitäkin huolimatta, että helteessä seksi on entistäkin hikisempää hommaa. Pientä helpotusta saa, kun valitsee oikean asennon. Me suosittelemme heinäkuulle ihanasti Seated Wheelbarrow -seksiasentoa.

https://ihanaa.fi/img/cms/Seated-Wheelbarrow.jpg

Mies istuu tuolin tai sängyn reunalle jalat lattiaa kohti. Nainen istuu miehen syliin haarat auki siten, että miehen jalat jäävät naisen jalkojen väliin. Nainen kallistuu eteenpäin ja asettaa kätensä lattiaan. Halutessaan nainen voi myös kietoa jalkansa miehen ympärille, mutta helteessä voi olla mukavampaa olla kietomatta. Näin ainoat toisiaan koskettavat osat ovat genitaalialue ja nivuset. Mies saa tässä asennossa tukea pitämällä kiinni naisen reisistä.

Miksi Seated Wheelbarrow sitten sopii kesähelteisiin?

Seksiasennon ensimmäinen ominaisuus tulikin jo ilmi: kehojen kosketuspintaa on vain vähän. Oikeastaan kosketuksen kannalta vain tärkein alue on huomioitu. Lisäksi mies pääsee takaapäin työntymään kunnolla naisen sisään. Liikkumavaraa saattaa olla vähän, mutta yhdyntä on sitäkin syvempi.

Tässä asennossa miehen tarvitsee tehdä vähemmän töitä. Esimerkiksi sängyn reunalla apua voi antaa jousitus. Myös nainen saa patjasta tukea ja hänkin voi näin olla avuksi. Onhan seksi ja erityisesti orgasmi yhteistyön herkullinen tulos. Tässä välissä mainittakoon, ettei asento ole mahdollinen vain heterosuhteessa, vaan on varsin onnistunut ratkaisu sukupuolesta ja suhteen laadusta riippumatta.

Seated Wheelbarrow tuottaa äärimmäistä nautintoa. Se on kuitenkin Wheelbarrow-seksiasennon helpotettu versio. Alkuperäistä asentoa voisi suoran suomennoksen mukaisesti kutsua kottikärryksi. Istuvassa versiossa on kuitenkin vähemmän rasitusta, kun kumppanin ei tarvitse tukea koko omaa painoaan asennon aikana.

Niin se Wheelbarrow…

Aktiiviselle, edistyneelle parille voi suositella Wheelbarrow-asentoa. Se vaatii jo jonkin verran tekniikkaa, mutta myös voimaa. Toisaalta seksihän on parasta treeniä!

https://ihanaa.fi/img/cms/Wheelbarrow.jpg

Nainen asettaa kädet maahan. Mies nostaa naisen lantion ylös, ja nainen kietoo jalkansa miehen reisien ympärille. Rankemmaksi asennon saa, jos naisen jalat ovat miehen lantion yläpuolella. Mies pääsee jälleen työntymään syvälle.

Nautinnon lisäksi nainen saa tässä asennossa todellisen käsitreenin. Eikä mieskään pääse nautintonsa huipulle ilman tehokasta jalkatreeniä. Sen voisi kuvitella kuitenkin olevan mieluisa treeni, kun näkymä naiseen ja yhdyntään on esteetön.

Nautinnollista heinäkuuta! Toivottavasti saadaan kunnon seksihelle…

xoxo / Ihanaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *