ITSETYYDYTYS, MASTURBOINTI, RUNKKAAMINEN, SOOLOSEKSI

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Oma suosikkimme on sooloseksi. Se sitoo yhteen kaiken tarpeellisen – toki itsetyydytyskin, mutta sooloseksi jotenkin paremmin.Sooloseksi on ihana tapa tutustua omaan kehoon.

Sooloseksi on ihana tapa tuottaa nautintoa itselleen.

Sooloseksi kertoo rakkaudesta omaa itseä kohtaan. Jokaisella on oma tapansa runkata. Kehomme ovat erilaisia, eikä yksi tapa toimi toiselle. Kolmaskin tykkää erilaisesta sooloseksistä. Naisille vinkkinä sivusto OMGYes.com. Sieltä löytyy erilaisia tekniikoita itsensä tyydyttämiseen. Videot saa maltillisella maksulla käyttöönsä, ja voimme niitä todellakin suositella! On olemassa tekniikoita, joita ei edes osaisi kuvitella.

Sooloseksiä voi harrastaa sormillaan tai käsityönä. Suihku toimii myös – ainakin naisilla. Ja kyllä, tätä tekstiä kirjoittaa nainen. Seksilelut tuovat sooloseksiin kuitenkin uuden ulottuvuuden. Lelujen kohdalla on monia asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Se mainittakoon heti, että verkkokaupastamme tilattavat lelut ovat täysin turvallisia keholle. Ensinnäkin: muista liukuvoide! Oli kyseessä hieromasauva, vibraattori, anaalitappi tai tekopillu, liukuvoide on tarpeellinen. Liukastamaton lelu sattuu – nautinto on siis kaukana. Lelut ovat siunaus, eivät synti.

Seksuaaliset halut eivät aina kohtaa, joten sooloseksi on eräänlainen ratkaisu siihen. Ja kuten aiemmin mainitsimme: sooloseksi auttaa tutustumaan omaan kehoon, nautintoon ja nautinnon pisteisiin. Runkkaaminen on myös eräänlainen voimavara. Seksuaalisuus vaikuttaa hyvinvointiin yllättävän paljon.

Teema vaatii aivan oman artikkelinsa. Seksiin tai yhdyntään liitetään luonnollisesti orgasmi. Se on jonkinlainen tavoite ja ilman sitä seksi on jollain tapaa puutteellista – VÄÄRIN! Seksiin ja siihen yhdyntäänkin pitäisi ensisijaisesti liittää nautinto. Ja korostamme, ettei yhdyntä ole välttämätöntä, kun seksiä harrastettaan. Seksiä voi harrastaa niin monella tapaa. Samoin sooloseksiä.

Tarkoitamme tällä sitä, ettei sooloseksin tarkoitus ole pyrkiä orgasmiin. Nautinto on tärkein. Eikä se vaadi orgasmia. Eikä myöskään tarvitse tuntea epäonnistuneensa, jos orgasmia on vaikea saavuttaa. Jokainen kokee seksin ja sooloseksin omalla tavallaan.

Leluista voi olla hyötyä, mutta kaikilla ne eivät toimi. Eikä sooloseksiä ole myöskään pakko harrastaa. Tärkeintä on kuunnella itseään ja kehoaan. Toiseksi: erityisesti naisten kohdalla dildo on lelu, johon eniten viitataan. Kaikki eivät kuitenkaan halua työntää sisälleen leluja – tai penistä muistuttava dildo ällöttää.

Valikoimaa kuitenkin on! Ja useimmiten klitoriskiihotin tai hartiahierontaakin sopiva hieromasauva on naisten valinta. Siltikään ei sovi yleistää. Jokaisella on omat mieltymyksensä. Yksi voi kiihottua köysien käytöstä värisevän kiihottimen sijaan, toinen haluaa miehensä nauttivan ja kolmas kaipaa kiihottuakseen erilaisia asuja.

Meitä on niin sanotusti moneen junaan. Kolmanneksi: miehet, hankkikaa penisrengas! Se muun muassa pidentää erektiota. On olemassa pelkkiä renkaita, jotka voi asettaa peniksen tyveen, mutta myös kivesten ympärille. Molempi voi olla parempi. Värisevä versio tuottaa nautintoa myös kumppanille, jolloin molemmat saavat seksistä vieläkin enemmän irti. Mutta kysehän oli sooloseksistä. Värinä voi tuoda lisää myös runkkaamiseen. Tutustu kehoosi. Tunnustele, mistä pidät. Kerro se kumppanillesi. Sooloseksi voi olla ratkaisu parempaan seksiin kumppanin kanssa.

xoxo / Ihanaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *