LIUKUVOITEIDEN – KOEAJO

MIKÄ LIUKUVOIDE ANTAA LUONNOLLISTA JA PITKÄKESTOISTA LUISTOA SEKSIIN

Liukuvoiteiden – koeajo – mikä liukuvoide antaa luonnollista ja pitkäkestoista luistoa seksiin.

Liukuvoiteita on monenlaisia ja valikoimaa on paljon tarjolla. Markkinoilta löytyy valtava määrä liukuvoide merkkejä ja valmistajia. Mikä olisi sitten hyvä ja sopiva liukuvoide minulle? Päätin kokeilla muutamia vesipohjaisia liukuvoiteita ja yhtä silikonipohjaista liukuvoidetta.

Liukuvoiteita löytyy vesi- ja silikonipohjaisia liukuvoiteita. tarjontaa ja mieltymyksiä on paljon.

Liukuvoidetta kannattaa käyttää, vaikka ei olisikaan ongelmia alapään kuivuuden kanssa. Liukuvoiteita käyttämällä yhdyntä tuntuu paljon paremmalta ja miellyttävämmältä. Nautinnollisen anaaliseksin ehdoton edellytys on liukuvoiteen käyttö, sillä pepussa ei ole luontaista liukkautta. Seksivälineitä esim. Dildoa ja vibraattoria käytettäessä kannattaa ehdottomasti käyttää liukuvoidetta, sillä ne eivät luonnollisesti sisällä mitään liukastetta. Henkilökohtaisesti liukuvoiteen käyttö on minulle must juttu seksin aikana, vaikka luonnollinen kosteus onkin kohdillaan.

Viedään esileikit pidemmälle – Liukuvoiteilla voi myös hieroa alkulämmittelyksi koko kehon alkaen niskasta ja hartian seudulta siirtyen erogeenisille alueille antaen kumppanille vaginahierontaa tai penishierontaa. Mikä olisikaan kiihottavampaa, kuin antaa kumppanille rentouttava hieronta ennen suuseksiä ja yhdyntää. Hemmotelkaa itseänne ja kumppanianne tekemällä eroottinen seikkailumatka kumppaninne aistilliseen kehoon. Tehkää esileikeistä pitempikestoisia, niin taatusti tämän jälkeen varsinainen yhdyntä tuntuu entistä nautinnollisemmalta ja tajunnan räjäyttävältä. – Testattu ja toimii!

Tein pienen testin omien mieltymyksieni mukaan. Kriteerini liukuvoiteelle on, ettei se tuoksu liian voimakkaasti (olen hyvin tarkka tuoksuista tai siis nenäni on) toki aina raaka-aineet jonkin verran tuoksuvat, mutta en pidä liian voimakkaista tuoksuista, jotka saattavat häiritä seksiä harrastaessa. Liukuvoide ei saa olla ns. tahmaista ja liukuvoide tuubin pitää olla helppokäyttöinen, eli tuubi kouraan ja pienellä painalluksella lisää liukkaria, jos tarve vaatii kesken seksileikkien. Koska seksiä harrastaessa keskitytään kuitenkin olennaiseen eli nautintoon. Liukuvoiteen maun pitää luonnollisesti olla omaan makumieltymykseen sopiva, varsinkin, jos antaa kumppanille suuseksiä.

Testissä olivat seuraavat liukuvoiteet:

Just Glide, Cobeco Body, Bio Sensitive, Bijoux Indiscerts – anaaliliukuvoiteet Climax Bursts ja JO H2O

Just Glide on lääketieteellinen tuoksuton, väritön ja hajuton vesipohjainen liukuvoide .  Just Glide liukuvoide on pitkäkestoisuutensa ansiosta hyvä valinta tuomaan liukkautta yhdyntään sekä sooloseksiin seksilelujen kanssa.
Just Glide vesipohjainen liukuvoide

perus liukuvoide, jonka tuoksu on hyvin neutraali. Liukuvoiteen maku – pieni pikantti kitkeryys, joka ei sen enempää haittaa. Just glide liukuvoide on hieman geelimäinen ja toimii vesipohjaiseksi liukuvoiteeksi hyvin. Liukuvoide tuubi on helppokäyttöinen ja kun sen pitää käden ulottuvilla, siitä saa nopeasti täydennystä seksileikkien aikana. Jouduin lisäämään liukuvoidetta aktin aikana, kun leikit yltyivät hieman pitempikestoiseksi ja liukuvoide alkoi menettää tehoaan.

Cobeco vesipohjainen liukuvoide

Yllättävän riittoisa vesipohjaiseksi liukuvoiteeksi, eikä tarvinnut lisätä kesken yhdynnän. Cobeco liukuvoiteen maku ja tuoksu on neutraali. Liukuvoide purkissa on kierrekorkki, joka on näppärä avata. Miellyttävintä cobeco liukuvoiteessa oli sen koostumus: silkkisen pehmeä, eikä tästä jäänyt käsiin tai muualle kehoon tahmaista tunnetta. Mielestäni tämä on hyvä ja monikäyttöinen liukuvoide, koska se antaa tarvittavaa luistoa seksiin ja soveltuu hyvin myös intiimiin hierontaan.

Cobeco liukuvoide on vesipohjainen liukuvoide/geeli. Cobeco liukuvoide soveltuu eroottiseen hierontaan sekä antamaan tarvittavaa luistoa yhdyntään. Cobeco liukuvoide on dermatologisesti testattu, se on rasvaton, väritön, hajuton ja mauton. Cobeco liukuvoidetta voit käyttää lateksi-kondomin kanssa.
Bio Sensitive liukuvoide

Todellakin mieto tuoksuinen liukuvoide ja maku neutraali. Bio liukuvoide on vegaaninen ja soveltuu erityisesti herkälle iholle. Tyhjän liukuvoide tuubin voi hävittää kierrätys jätteiden mukana. Liukuvoide tuubin korkki oli helppo avata ja sulkea. Bio liukuvoiteen koostumus on pehmeä ja samettinen. Bio Sensitive liukuvoide soveltuu todella hyvin käyttäjille, joilla on herkkä iho. Hyvät Pisteet liukuvoiteen pitkäkestoisuudelle, eikä tästäkään liukuvoiteesta jäänyt tahmaista tunnetta.

Bijoux Indiscrets Aphrodisia 2 in 1 silikonipohjainen liukuvoide

Todella miellyttävä parfymoitu tuoksu, ja sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka pitävät tuoksuista. Liukuvoiteen tuoksu on hieman makeahko, hyvin naisellinen ja ylellinen. Bijoux Indiscrets Aphrodisia liukuvoiteen tuoksu muistutti miedosti Nina Richin tuoksua. Liukuvoide on koostumukseltaan geelimäinen ja tuntuu iholla pehmeältä. Iholle levitettäessä liukuvoiteesta jää hyvin miellyttävä tuoksu. Aivan loistava liukuvoide esileikkeihin kuten hierontaan ja soveltuu myös anaaliseksiin. Bijoux liukuvoide on kauniissa lasipullossa ja liukuvoidetta saa pullosta pumppaamalla. Tämä antaa Bijoux liukuvoiteelle luksus fiilistä. Ainoa silikonipohjaisen liukuvoiteen miinus piste on se, että se pitää huolellisesti pestä iholta pois käytön jälkeen.

Climax Bursts anaaliliukuvoide

Nimensä mukaisesti anaaliseksiin soveltuva liukuvoide. Climax Bursts on geelimäinen ja käyttökokemuksen perusteella hyvä pitkäkestoinen vesipohjainen anaaliliukuvoide. Liukuvoide ei jättänyt tahmaista fiilistä. Climax Bursts tuoksu on neutraali ja siitä pisteet tälle liukuvoiteelle. Joissakin kokeilemissani anaaliliukuvoiteissa on ollut todella epämiellyttävä tuoksu, ja se on hieman latistanut seksileikkien tunnelmaa. Climax Bursts liukuvoide pullossa on pyöreä korkki, joka vedetään ylöspäin, jotta pullosta saa lurautettua liukuvoidetta haluamansa määrä.

H2O anaaliliukuvoide

vesipohjainen liukuvoide. Kyseinen liukuvoide toimii hyvin peppuleikeissä. Liukuvoiteessa ei ole tuoksua juuri ollenkaan. H20 liukuvoide Pullon saa helposti avattua peukalon painalluksella. Liukuvoidetta on helppo lisätä, jos tarve vaatii, kunhan muistaa pitää liukuvoiteen käden ulottuvilla.

Liukuvoiteet antavat parempaa tuntoa seksin aikana. Suosittelen, että otetaan rohkeasti liukuvoiteet mukaan seksin harrastamiseen yksin tai yhdessä.

Ihanaa.fi liukuvoide valikoimasta löydät kyseiset liukuvoiteet. Ihanaa.fi seksivälinekaupassa on laaja ja laadukas valikoima vesipohjaisia ja silikonipohjaisia liukuvoiteita.

Nyt nauttimaan kosteasta seksistä!

Terveisin aikuinen nainen

xoxo// ihanaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *