Luksus vibraattorit naisille

Luksusta naisille

Voi minkä maailma on meille antanut lahjaksi! Orgasmin ja nautinnon seksistä, joko yksin tai kaksin. Silti monelle naiselle orgasmin saavuttaminen yhdynnässä ei olekaan niin helppoa. Onneksi siihen löytyy keinot kuten vibraattorit ja kiihottimet. Mikä sen parempaa kuin tutustua omiin taivaallisiin nautinnon pisteisiin, kuin kokeilemalla erilaisia vibraattoreita ja kiihottimia.

Ihanaa.fi poppoo kävi kuvaamassa luksus vibraattoreita ja miksi? Halusimme tuoda yhdistettynä esiin naisellisuuden, seksuaalisuuden sekä kauneuden.

Kävimme kuvaamassa näitä upeita ja laadukkaita luksus vibraattoreita kauniina elokuisena perjantai-iltana Limingan Arboretum puistossa.  Luonto antaa monelle ihmiselle mielenrauhaa ja poistaa stressiä aivan kuten seksikin.  Luonto ja seksi ovatkin mitä mainioin yhdistelmä.

Miksi sitten valitsimme luksus vibraattorit kuvauksen aiheeksi? Naisten tulisi hemmotella itseään ja valita laadukkaita tuotteita etenkin seksivälineissä.

Ylellisyys ja laadukkuus näkyvät luksusvibraattoreissamme mm. materiaalivalinnoissa. Lisäksi valikoimamme luksusvibraattorit ovat  ladattavia ja ulkomuodoltaan kauniita,  kuten esimerkiksi kuvassa oleva Bijoux Twenty one kiihotin.

    – MIKÄ LIUKUVOIDE ANTAA LUONNOLLISTA JA PITKÄKESTOISTA LUISTOA SEKSIIN

Mikä sen mukavampaa kuin viettää perjantai-ilta kuvaten Ihanaa.fi luksus vibraattoreita, kun kuvausmiljöö ja malli ovat näin kauniita. Kuvauksissa halusimme tuoda esiin aikuisen naisen nautinnon ja tarpeet yhdistämällä vibraattorit ja luonnon.

Kuvassa on upea mallimme ja hänellä on kädessään Zalo Rosalie vibraattori.

Jokaisen naisen tulisi hemmotella itseään, miksi ei myös omaa vaginaansa.

Orgasmeista nauttiminen on miellyttävämpää, kun vibraattori on kaunis ulkomuodoltaan sekä hiljainen. Kuvassa oleva Zalon Rosalie vibraattori on kuin koru ja siinä on käsityönä tehdyt koristeet 24 karaatin kultauksella. 

Katso video:

Zalo Rosalie vibrator

Onneksi luksus vibraattoreita löytyy valikoimastamme ulkonäöltään sekä käyttötoiminnoiltaan jokaisen naisen makuun.

Modernimpaa mallia Ihanaa.fi vibraattori valikoimasta löytyy

Vive Shiatsu kiihotin

ja Vive Cleo vibraattori

Nautitaan luksus orgasmeista luksus vibraattoreilla!

Ihanaa alkavaa syksyä kaikille!

xoxo//Ihanaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *