obsessive seksiasu

NAINEN, MILLOIN OLET VIIMEKSI YLLÄTTÄNYT KUMPPANISI SEKSIKKÄÄLLÄ ALUSASULLA?

Seksikkäät alusasut esittäytyy

Itsevarmuus on seksikästä. Se viehättää toista ja vetää puoleensa. Kuinka sitten tuntea olonsa itsevarmaksi ja sitä kautta vetävämmäksi? Panosta alusasuihin! Kaunis, istuva alusvaatesetti korostaa rintoja vaatteiden alla ja tuo takapuolen esiin juuri oikealla tavalla. Seksikkäillä alusasuilla voi kiusoittella kumppania, joka saattaa nähdä aamulla sinun pukeutuvan.

Myös Ihanaa.fi:n valikoimaan kuuluu kattavasti kuumia alusasuja ja muita seksikkäitä asusteita. Niillä lämmität hieman viileämmänkin makuuhuoneen.

Body – kiihottavat seksiasut

Maroon on kaunis ja naisellinen bodymallinen alusasu. Viininpunainen Maroon korostaa kauniisti muotojasi olematta liian paljastava. Elastaanin ansiosta asu joustaa, joten se on helppo pukea ja riisua – mieluummin tietysti riisua. Yllätä kumppanisi, viettele ja viimeistele. Aistikas body saa jokaisen naisen tuntemaan olonsa haluttavaksi.

Seksikäs alusasusetti – viettelykseen

Charmea on elegantti alusvaatesetti, joka korostaa kauniisti naisellisia linjoja ja muotoja juuri oikeista kohdista. Kumppanin huomio kiinnittyy välittömästi lantiolle ja rintoihin. Sukkanauhat viimeistelevät kokonaisuuden.

Tunnet olosi itsevarmaksi, kauniiksi ja seksikkääksi. Alusvaatesettejä on jäljellä vain muutama, joten nyt on aika käydä lisäämässä tuote ostoskoriin ja tilata Charmea kotiin aikuisten helliin hetkiin!

Bodystocking – kuuma kissamainen seksiasu

Let’s Duck bodystock upea ohuen ohut verkkoasuste seksileikkeihin!

Kuinka kumppanisi reagoi, kun näkee sinun pukeutuvan sukkahousuihin? Monelle se voi olla yllättävän kiihottavaa. Untold Thrill -bodystocking kietoutuu vartaloosi aina varpaista rintojen yli ja lopulta kauniina olkaimina ylös asti.

Näin koko kehosi peittyy, mutta pehmeä verkkokangas takaa sen, että asusta näkee myös läpi. Haluaisitko harrastaa seksiä asua riisumatta? Sekin onnistuu, sillä strategiset alueet on jätetty auki. Lisää asuun seksikkäät korkokengät viettelys voi alkaa.

Korsetti – eleganttia viettälystä

Kiihottaako korsetti? Klassinen Greyla-korsetti on upea romanttisiin hetkiin. Pue se yllesi ennen kuin kumppanisi tulee töistä. Hän tuskin on odottanut näin kuumaa vastaanottoa. Mikä muu toimii työstressiin yhtä hyvin kuin seksi? Korsetin viimeistelee yläosan kaunis kirjonta ja pitsireunus.

Tutustu koko asuvalikoimaan vaikka heti! Meiltä löydät myös seksikkäät stay up -sukat.

Lisää maustetta asuihin saa esimerkiksi varrellisella höyhenkiihottimella tai -puuhkalla, josta saa mukavasti otteen sormilla. Pyydä kumppaniasi sulke silmät ja kiihota hänen aistejaan.

Vielä vinkkinä: toisinaan vaatteet voi jättää pois kokonaan ja verhoutua peittävään trenssiin. Paljasta sopivalla hetkellä, mitä trenssin alla on – tai ei ole.

xoxo // Ihanaa.fi

Psst! Löydät meidät myös Instagramista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *