Penishieronta – mikä oli?

Penishieronta – mikä oli?

Haluaisitko kokeilla jotain uutta? Penishieronta on kiinnostuksen kohteena etelänaapurissamme, mutta Suomeen se on rantautunut harmillisen hitaasti. Penishieronta – tai lingam massage – on kuitenkin tullut jäädäkseen. Eikä siitä ole iloa vain miehille. Hierojalle se on äärimmäisen kiihottavaa. Voisi oikeastaan todeta, että hierova taho tarvitsee suorastaan malttia kaiken kiihotuksen myötä.

Hieronnassa kyse ei ole pelkästä runkkaamisesta. Kyllähän tuokin nautintoa tuottaa, mutta todellinen nautinto tulee käsien hitaista, toistuvista liikkeistä, penishieronnan tuomasta yhteydestä ja halutessaan aromaattisista kynttilöistä. Liukuvoiteen sijaan voikin käyttää esimerkiksi hennosti tuoksuvaa kynttilää, joka palaessaan muuttuu hieronta öljyksi. Tärkeintä on kuitenkin muistaa se liukaste. Ilman sitä hieronta voi olla kivuliaampi kokemus…

Tuossa tulikin mainittua kaikki, mitä penishierontaan tarvitsee: kädet ja liukuvoide. Netissä on myös olemassa erilaisia videoita, joista voi opetella tekniikoita penihierontaan. Totuus kuitenkin on, ettei videoita tarvita, kun käyttää mielikuvitustaan. Voi hyväillä terskaa samalla tavalla kuin antaisit toiselle hartiahieronnan. Toisaalta voit hyväillä peniksen kärkeä kuin pyörittäisit pöydällä sämpylöitä, mutta hitaammin. Eivät mene yläasteen kotitaloustunnit hukkaan! Varmasti ole joskus hyväillyt penistä hitaasti vain alhaalta ylös. Aloita sillä. Äläkä unohda kiveksiä! Myös ne kaipaavat huomiota.

Hieronnan alkaessa miehellä ei tarvitse olla edes erektiota. Kaikella kokemuksella voidaan todeta, että melko nopeasti penis jo varsin näkyvästi kaipaa sille annettavaa huomiota. Eihän sellaista voi edes jättää rauhaan…

Penishieronta myös voimistaa orgasmia. Miehen voi viedä aivan orgasmin kynnykselle, hieroa välillä reisiä tai hyväillä alavatsaa. Kyllähän itsekin tiedät, miltä pitkitetty orgasmi tuntuu. Ihanalta! Hieronta on kiusoittelevin keino viedä toinen nautinnon kaiteelle. Ja juuri se nautinto on penishieronnan keskiössä. Miehen ei edes tarvitse tai pidä laueta, kunhan nauttii. Orgasmi ei siis ole hieronnan oletus. Toki hellyys siihen helposti johtaa.

Niin ja tiesitkö, että miehilläkin on klitoris? Se sijaitsee terskan alaosassa kivesten puolella. Hiero tuota peukalolla tai peukaloilla ja nautinto on taattu. Hieronnan loppuvaiheessa voit ottaa lisämausteeksi vibraattorin. Huomaa kuitenkin, että se saattaa niin sanotusti laukaista tilanteen. Jos vibraattorin haluaa jättää pois ja toivoisi toiselle orgasmia, myös perinteinen runkkaus on avain nautintoon. Mutta muista huomioida se miehen klitoris. Tällainen nautinto todennäköisesti takaa, että alat itsekin saada kumppaniltasi erityistä huomiota.

Ja vinkkinä vielä: siellä etelänaapurissa järjestetään myös vaginahieronnan kursseja…

xoxo//ihanaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *