Polttarit – ja mitä siellä tekisi?

Olisiko aika järjestää Ihanaa hetki – kutsut?

Polttarit on ilmiö, joka ihanasti kuormittaa monen kesää. Miehille polttarit tarkoittavat usein ensisijaisesti toimintaa: värikuulasota, benjihyppy, melominen tai jonkinlainen muu adrenaliinia tuottava kommellus. Naisillekin jonkinlainen aktiviteetti on monesti osa polttareita – eikä enää monenkaan morsiamen tarvitse onneksi pukeutua noloihin asuihin…

Rankempien lajien sijaan naisporukassa keskitytään helposti enemmän pikkutuhmaan touhuun. Morsian viedään twerkkaustunnille, tankotanssiin tai hänelle pidetään ysäriteemalla jonkinlaiset Tupperware-kutsut. Toisin sanoen tuote-esittelyssä valokeilaan pääsevät erilaiset seksilelut, liukuvoiteet tai hierontaöljyt.

Käytännöllisten Tupperware-tuotteiden kohdalla on monesti helppo ymmärtää, mitä keittiöönsä tarvitsee. Sen sijaan seksilelujen kohdalla järki voidaan heittää ikkunasta ulos ja keskittyä kokonaan itse haluun. Mitä minä haluan? Haluanko miellyttää molempia värisevän penisrenkaan verran? Haluanko olla itsekäs ja hankkia sen kehutun, ladattavan vibraattorin kaverinaan kiihotusöljy ja pari pulloa vesipohjaista liukuvoidetta?

Se nyt välihuomautuksena, että kondomien ja silikonisten välineiden kanssa tulee poikkeuksetta käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Silikonipohjaisen liukuvoiteen kanssa kondomi hajoaa ja silikoninen seksilelu saa vaurioita – pahimmassa tapauksessa sulaa. Ole huolellinen.

Mutta ne muut aktiviteetit: twerkkaus ja tankotanssi. Molemmat ovat aivan ihania tapoja viettää aikaa ystävien kanssa. Molemmissa saa nauraa, olla osaamatta ja toisaalta loistaa, jos lahjoja on sen verran suotu. Hauskaa porukalla on joka tapauksessa!

Twerkkaus korostaa ihanasti naiseutta – toki myös pyllyä. Se on laji, joka kohottaa naisen itsetuntoa äärimmäisen nopeasti. Twerkkaus hymyilyttää ja innostaa naista tekemään asioita, joihin ei olisi aiemmin uskonut pystyvänsä. Se on se itsetunto, joka kohotessaan saa tekemään entistä yllättävämpiä päätöksiä elämässä. Voidaan kiistatta väittää, että twerkkaus on kaikin puolin ihana laji! Happy wife, happy life. Aviopuolison sopii siis tukea vaimon twerkkiharrastusta.

Twerkkaus kertoo naiselle, että hänellä on oikeus omaan kehoonsa ja oikeus tehdä sillä, mitä ikinä lystää. Tätä ajatusta voi pohtia myös sooloseksin kautta. On sopivaa, luvallista ja etenkin syytä tyydyttää itseään, tutustua kehoonsa. Ei ole tarkoitus millään tavalla saarnata, mutta kun tuntee kehonsa, osaa kertoa myös kumppanilleen, mistä pitää ja mikä itseä eniten kiihottaa. Toki esimerkiksi suuseksi tai jonkinlainen sormettaminen voivat pelkkänä ajatuksenakin kuulostaa ja tuntua kiihottavalta, mutta se on pelkkää sanahelinää siinä vaiheessa, kun kumppani ei osaa tehdä sitä oikein. Tutustu omiin nautintopisteisiin ja kerro kumppanille, mistä oikeasti pidät. Naiselle seksissä voi olla muutaman millimetrin merkitys, kun kyse on intiimistä kosketuksesta.

Tankotanssi on helposti toinen suosittu aktiviteetti naisten keskuudessa. Myös miehet viettävät polttareita tankotanssin parissa – miksei twerkkauksenkin. Polttareiden kohdalla vain mielikuvitus on rajana. Tankotanssi kiinnostaa siis niin miehiä kuin naisia. Miesten voidaan todeta näin stereotyyppisesti olevan kiinnostuneempia naisesta tangolla, mutta miksei tangolla itsekin.

Tankotanssi on urheilua seinäkiipeilyn tavoin. Oikeastaan voisi melkein väittää, että tankotanssi on jopa seinäkiipeilyä rankempaa. Kuten twerkkaus, myös tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Molemmissa saa antaa oman naiseuden ottaa keho haltuun – antautua! Eikä sovi unohtaa sitäkään, miten timmissä kunnossa tankotanssijat ovat. Strippareilla on usein kaupungin kiintein keho – vink vink!

Suositun trion kolmantena – viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä – mainittakoon seksilelukutsut. Kyseessä on ilmiö: Tupperware 2.0. Kutsut kiinnostavat, kiihottavat ja hemmottelevat aisteja. Morsian pääsee haistelemaan ja maistelemaan erilaisia liukuvoiteita ja hierontaöljyjä. Hieromasauvoja, kiihottimia ja geishakuulia saa testata rauhassa, penisrenkaista puhumattakaan. Toki testailu on sillä tapaa rajoitettu, että värisevää lelua voi käytännössä kokeilla esimerkiksi poskea vasten. Sen sijaan kiihotusöljyt saattavat päätyä klitorikseen ja kokeiluun siinä samallakutsujen lomassa…

Seksilelukutsut eivät missään tapauksessa ole ainoastaan morsianta varten. Ne ovat myös polttariporukalle. Kaikkia kiinnostaa, millaisia leluja, voiteita tai öljyjä voi kokeilla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkinsa. Ihanaa.fi vinkkailee toimivista tuotteista muun muassa sosiaalisen median kanavillaan @ihanaafi https://www.instagram.com/ihanaafi/, mutta myös kysyttäessä. Ole toki yhteydessä!

Millaisia polttareita itse olet päässyt suunnittelemaan ja viettämään?

Haluaisitko pitää kaverille Ihanaa hetki – kutsut polttareiden yhteydessä?

Ihanaa.fi tekee yhteistyötä Pirkkomoi https://www.pirkkomoi.com

IHANA HETKI

Puhutaan seksuaalisuudesta, seksistä ja tutustutaan ihanaa.fi-tuotteisiin. Ota yhteyttä ja varaa Ihana hetki esimerkiksi polttareihin tai ystäväporukalle. 

65€/ryhmä  (+ kilometrikulut, kun ajomatka ylittää 25km/suunta) 

​Muille alueille Pohjois-Suomessa: pyydä tarjous!

xoxo // Ihanaa.fi

Tags: polttarit seksilelut seksvälineet liukuvoiteet ihanaafi seksivälinekauppa hierontaöljy vibraattori dildo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *