fifty shades of grey

FIFTY SHADES OF GREY

Fifty Shades of Grey seksivälineet
“ Tunnetko sen kosketuksen? Oletko valmiina toteuttamaan fantasiasi? Hyppää mukaan seikkailuun josta paluuta ei ole. Seikkailu nautintoon, jossa koet intohimon kiihkeyden ja kivun yhdistelmän. Tunnet, että heräät uudelleen ja sinusta tulee kiihkeä seksipeto, joka janoaa lisää orgasmeja ja seikkailua!”
Toteuttakaa fantasianne ja nauttikaa seksistä enemmän.
Fifty Shades of Greyn seksivälineiden tuotesarja on kehitetty yhteistyössä Lovehoneyn ja supersuositun kirjan kirjoittajan E.L. Jamesin kanssa. Innoittajana on toiminut aikojen nopeiden myynyt kirja, jonka tapahtumissa monet tuotesarjan seksivälineistä on käytössä tuomaan lisää nautintoa.
Ihanaa.fi FSOG seksiväline sarjasta löydätte varmasti omanne ja voitte matkata fantastiseen BDSM seksileikkien seikkailuihin.
FSOG seksivälineistä löydät upeat sitomiseen tarkoitetut köydet, kahleet käsiin ja sänkyyn. Voit sävyäyttää kumppanisia sulkemalla hänen silmät ja antamalla hänelle piiskaa. FSOG seksileluista löydät myös vibraattorit, penisrenkaat, kiihottimet, liukuvoiteet ja upea metallinen dildo.
Tutustu Ihanaa.fi laajaan Fifty Shades of Greyn seksiväline valikoimaan ja tee seksistä nautinnollisempaa

Näytetään kaikki 6 tulosta