BDSM

BDSM

BDSM seksivälineet – tuhmille tunneille ja tuomaan lisää säpinää seksiin

Tuhmat viettelevät puheet, tuhmat aikuisten seksileikit. BDSM seksivälineistä fetisseihin. Löydä ja heittäydy nautintojen maailmaan …. ihanaa!

”Sano minua rehtoriksi..” ”Olen sinun kuningattaresi..”

Hallitse toista ja tehkää tuhmia leikkejä kahlein, köysin ja piiskoin. Viekoittele kumppanisi himojen pyörteisiin.

SM –leikeissä nautinto kohtaa jännitteen ja sähköisyyden. Pehmeistä leikeistä rajumpiin leikkeihin.

BDSM tarjoaa monipuolisuutta erilaisilla seksivälineillä, joita löydät Ihanaa.fi verkkokaupastamme.

Voit heittäytyä nautinnollisesta sitomisesta kipuun, vapaaehtoisuuden rajoissa. Anna mielikuvituksen leikitellä viekoittelevin välinein kahleista nipistimiin.

SM on eroottista nautintoa, jossa toinen alistetaan tai tullaan alistetuksi. Alistamisen, kivun kokemista ja tuottamista roolileikissä. Luodaan seksuaalista kohtaamista, sähköisyyttä ja jännitettä molempien osapuolten intensiivisellä läsnäololla, valtaleikeillä ja valtarooleilla. Miehet ja naiset voivat harrastaa BDSM.

Nämä valtaleikit ovat vapaaehtoista nautintoa. Sadomasokismissa nautitaan vallan eri ulottuvuuksilla. Rooleissa on hallitseva ja alistuva osapuoli. Rooleissa voidaan käyttää asuja, sanallisia nöyryytyksiä, sitomista, ruoskintaa ja mielikuvia.

Tärkeintä on muistaa, ettei sadomasokismissa ylitetä osallistujien sietokykyä. Turvasanoilla on tärkeä osuus näissä leikeissä, jotka tulee sopia osallistujien kesken etukäteen. Turvasanoilla voidaan ohjailla tapahtumia ilman, että eroottinen jännitys katoaa.

BDSM seksivälineitä on sidontavaljaat, piikit, kaulapannat, talutusketjut, huput, suupallot, kutittimet, nipistimet, käsi- ja jalkakahleet, sidontanarut sekä piiskat.

 

Näytetään tulokset 1–12 / 52