KONDOMIT

Käytäthän kondomia näin turvaat itsesi ja seksikumppanisi!
Kondomi on paras suoja tarttuvilta sukupuolitaudeilta. Meistä jokainen on vastuussa omasta sekä seksikumppanin turvallisuudesta. Kondomi suojaa ainoastaan silloin kun sitä käytetään oikein ja jokaisessa yhdynnässä. Kondomi muodostaa eritteitä ja taudinaiheuttajia eristävän esteen seksikumppaneiden välillä.
Kondomeja on markkinoilla erimuotoisia, – kokoisia, – paksuisia,- värisiä,-hajuisia ja -makuisia.
Kondomit on pakattu yksittäispakkauksiin, jonka tarkoitus on suojata sitä auringolta ja hapelta. Kumi on haurustuvaa materiaalia etenkin ilman suojapakkausta. Jos pakkaus rikkoutuu kondomi on käyttökelvoton.
Rullaathan kondomin paikalleen. Näin saat kondomin asettumaan paikoilleen, että terskan päälle jää vapaata liikkumatilaa. Hygienia syistä vaihdathan kondomin, jos vaihdat yhdyntämuotoa, koska suun, vaginan ja anaalin mikro-organismikannat ovat erilaiset. Sekä taudinaiheuttajat voivat siirtyä kondomin ulkopinnalla paikasta toiseen.
Valitsethan kondomin sopivan kokoisen tällöin varmistat, että kondomi pysyy koko yhdynnän ajan luotettavasti kalun päällä ja suojaa riittävästi.
Liukuvoidetta voit käyttää kondomin yhteydessä. Liukuvoide vähentää yhdynnän aikana kitkaa ja vähentää kondomiin kohdistuvaa mekaanista rasitusta. Liukuvoide voi olla vesi- tai silikonipohjainen!
Ihanaa.fi valikoimasta löydät omasi!

Näytetään kaikki 7 tulosta