LASISET ANAALITAPIT

Lasiset anaalitapit
Ovat turvallisia ja kestäviä seksivälineitä peppuseksiin. Tuntemuksia parantaaksesi peräaukossa, käytä lasista anaalitappia kylmän tai lämpimän veden alla.
Kun käytät kylmää lasista anaalitappi, peräaukon lihakset supistuvat, jolloin kylmä lasinen anaalitappi antaa sinulle erittäin voimakaan nautinnollisen tunteen. Lasisen anaalitapin saat viilennettyä käyttämällä sitä kylmän veden alla.
Lämmin lasinen anaalitappi tuntuu miellyttävältä, koska verenkierto paranee pepussa. Tämä antaa miellyttävän ja jännittävän tunteen.  Lasisen anaalitapin saat lämmitettyä lämpimän veden alla tai mikrossa.
Lasinen anaalitappi varaa pitkään kylmää tai lämmintä, joten saat nauttia siitä pitkään. Oikein käytettynä elinikäinen seksiväline. Käytä peppuseksissä aina siihen tarkoitettua anaaliliukuvoidetta. Puhdista anaalitappi aina käytön jälkeen seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella ja lämpimällä vedellä.
Varoitus: Ole aina varovainen, ettet kuumenna tai kylmennä lasista anaalitappia liikaa. Rikkinäistä tuotetta ei pidä käyttää. Pidä huoli itsesi ja kumppanisi turvallisuudesta!

Näytetään kaikki 5 tulosta