MIEHILLE

Miesten seksivälineet, miehille parempaan nautintoon.

Löytyyhän sinulta miehille suunnatut seksivälineet kuten  tekopillu, masturbaattori, tekotussu sekä penisrengas kovempaan erektioon ? Vai tarvitko lisää pituutta ja paksuutta penisjatkeella?

Nautintoa ja seksuaalista tyydytystä on turvallista tehdä oman käden kautta. Masturboimalla opimme paljon itsestämme parantaen intiimiä kanssakäymistä kumppanin kanssa.

Miesten seksivälineet 

Masturbaattorit, tekopillu, Fleshlight

Meiltä Ihanaa.fi valikoimasta löytyy monenmoista tekopillua, mm. kakkosen, suun ja pillun reiällä.

Vaikka masturbaattorit ovatkin yksinkertaisen näköisiä, niiden sisällä olevat erilaiset muodot on suunniteltu myös puristuskohdiltaan erilaisiksi. Pehmeän silikonimaisuuden ansiosta on saatu jäljiteltyä pillun, suun tai anuksen tuntua. Tällöin itsetyydytyksestä tulee mahtavan nautinnollista ja ihanaa. Muista mies pitää itseäsi hyvänä!

Muistathan puhdistaa seksilelusi jokaisen käyttökerran jälkeen ja ennen käyttöä.

Penisrenkaat, rakkausrenkaat, kiihotinrenkaat

Miehen erektio syntyy kiihottumisesta, jolloin kiihottuminen saa peniksen alueella verenkierron voimistumaan.

Penisrenkaat, eli rakkausrenkaat, laittavat kalusi kovaan tanaan. Penisrenkaiden avulla saat puristettua kalusi verenkierron vähemmäksi jolloin erektio on kovempi ja pidentää miehistä kestoa.

Penisrenkaiden valikoima on laaja. Saatavana on eri materiaaleista valmistettuja penisrenkaita. Yleisimpiä materiaaleja ovat silikoni, muovi, teräs ja nahka. Säädettävissä penisrenkaissa on erilaisia säätömekanismeja esim. soljet.

Voit käyttää penisrengasta joko peniksen juuressa tai sitten asettaa sen kivesten taakse.

Aloittelijan on hyvä tutustua säädettäviin tai lukittaviin penisrenkaisiin. Koska sopivankokoisen penisrenkaan hankkiminen alussa voi olla muutoin hankalaa.

Paras tapa on löytää oikea koko penisrenkaasta. Aseta säädettävä rengas puolijäykkään penikseen. Peniksen jäykistyessä renkaan puristus on sopiva, riippuen jokaisen henkilökohtaisista mieltymyksistä. Näin määrität itsellesi sopivan kokoisen penisrenkaan koon, jos haluat hankkia ei-säädettävän mallin. Mitatessasi peniksen ympärysmitan esim. peniksen ympärysmitta on 15cm. Mitta jaetaan piillä, 15:3,14=4,47cm. Näin saat peniksesi halkaisijan. Tämän luvun perusteella voit valita optimaalisesti ”istuvan” penisrenkaan. Toki voit käyttää perinteistä työntömittaa mittana.

Kiihotinrenkaita löytyy klitorikseen osuvalla ulokkeella, nystyröillä tai kohokuvioisina. Kiihotinrenkaita on eri kokoisia, mallisia ja kovuisia. Tämä kiihotinrengas toimii miehellä samanlailla kuin penisrengas estämällä veren takaisinvirtausta peniksessä jolloin erektioaika on pidempi.

Valikoimastamme löytyy vibraattoreilla olevia kiihotusrenkaita. Joka stimuloi yhdynnän aikana samalla naisen klitorista.

Käytä liukuvoidetta penisrenkaan ja kiihotinrenkaan kanssa. Liukuvoidetta käyttämällä penisrenkaan asettaminen helpottuu, eikä se aiheuta ikävää hankausta.

Penispumput eli peniksenkehitin

Penispumpun tarkoitus on saada penis paisumaan hetkellisesti.

Penispumppu on laite, jonka avulla parannetaan ja vilkastutetaan verenkiertoa peniksen verisuonissa. Näin saat parannettua erektioherkkyyttäsi ja erektioaikaa pidennettyä. Jos sinulla on ongelmia peniksen verenkierron tai potenssin kanssa kokeile penispumppua.

Penispumppuja on mekaanisesti toimivia ja käsikäyttöisiä.

Penispumppu koostuu sylinteristä, johon penis asetetaan ja pumppuosasta, jonka avulla sylinteriin saadaan alipaine. Sylinteri voi olla lasia tai muovia. Pumppuosassa on joko reikä, mekaaninen kahva tai säädettävä venttiili, joiden avulla sylinterin sisällä syntynyttä alipainetta voi säätää. Joidenkin penispumpuissa käytettään lisänä vettä.

Penissukat eli penisjatkeet

Penisjatkeella saat paksuutta ja pituutta penikseesi!

On kondomin tyyppinen peniksen jatko. Peniksen päälle asettava ns. sukka jolla voidaan saada lisämittaa jopa 4-8cm kärjessä olevan kovikkeen ansioista. Paksuutta penikseen voi saada jopa 33%.

Penisjatketta käytettäessä  suositellaan aina käytettävä vesipohjaisia liukuvoiteita.

Ihanaa.fi valikoimasta löytyy monenmoista tussua, kiihotusrengasta ja penisrengasta parempaan itsetyydytyksen ja nautinnolliseen seksiin.

 

Näytetään tulokset 1–12 / 120