PENISRENKAAT

Penisrengas tai rakkausrengas

– penis kovaan tanaan ja ei ku panemaan!

Miehen erektio syntyy kiihoittumisesta. Jolloin kiihoittuminen saa kalun alueella verenkierron voimistumaan.

Penisrenkaat, eli rakkausrenkaat, laittavat kalusi kovaan tanaan. Penisrenkaiden avulla saat puristettua kalusi verenkierron vähemmäksi jolloin seisokki on kovempi ja pidentää miehistä kestoa yhdynnän aikana
Penisrenkaiden valikoima on laaja. Saatavana on eri materiaaleista valmistettuja penisrenkaita. Yleisimpiä materiaaleja ovat silikoni, muovi, teräs ja nahka. Säädettävissä penisrenkaissa on erilaisia säätömekanismeja esim.soljet.

Voit käyttää penisrengasta joko peniksen juuressa tai sitten asettaa sen kivesten taakse.
Aloittelijan on hyvä tutustua säädettäviin tai lukittaviin penisrenkaisiin. Koska sopivankokoisen penisrenkaan hankkiminen alussa voi olla muutoin hankalaa.

Paras tapa on löytää oikea koko penisrenkaasta. Aseta säädettävä rengas puolijäykkään penikseen. Peniksen jäykistyessä renkaan puristus on sopiva, riippuen jokaisen henkilökohtaisista mieltymyksistä. Näin määrität itsellesi sopivan kokoisen penisrenkaan koon, jos haluat hankkia ei-säädettävän mallin. Mitattaessasi peniksen ympärysmitan esim. peniksen ympärysmitta on 15cm. Mitta jaetaan piillä, 15:3,14=4,47cm. Näin saat peniksesi halkaisijan. Tämän luvun perusteella voit valita optimaallisesti ”istuvan” penisrenkaan. Toki voit käyttää perinteistä työntömittaa mittana.
Kiihotinrenkaita löytyy klitorikseen osuvalla ulokkeella, nystyröillä tai kohokuvioisina. Kiihotinrenkaita on eri kokoisia, mallisia ja kovuisia. Tämä kiihotinrengas toimii miehellä samanlailla kuin penisrengas estämällä veren takaisinvirtausta peniksessä jolloin erektioaika on pidempi.

Valikoimastamme löytyy vibraattoreilla olevia kiihotusrenkaita. Joka stimuloi yhdynnän aikana samalla naisen klitorista.
Käytä liukuvoidetta penisrenkaan ja kiihotinrenkaan kanssa. Pehmentää hankausta sekä helpottaa renkaan asentamista penikseen.
Valikoimastamme löytyy myös paristoilla sekä ladattavia penisrenkaita. Valinta on sinun. Haluatko tarjota kumppanillesi vibraattorilla toimivan penisrenkaan vai penisrenkaan,  joka antaa peniksellesi kovan ja pitkäkestoisen seisokin

Näytetään tulokset 1–12 / 25