PEPPULELUT MIEHILLE

Peppulelut

Tee  peppuleluilla nautintojen matka peppuseksiin, seikkailumielellä.
Herätetä jokainen säkenöivä hermo alapäästä. Vie seksi uudelle nautinnollisemmalle tasolle! Tutki nautinnollisen ja intohimoisen seksin pyörteitä – tutkimusmatkailu anaaliseksiin

Peppuseksissä on kuitenkin tärkeää muistaa, että kumppani todella haluaa olla peppuleikissä mukana. Hermotukseltaan peräaukko ja sitä ympäröivä alue on sukupuolielinten kaltainen. Anaaliaukkoa ympäröivät lihakset ovat yhteydessä sukupuolielimiin. Tämän myötä anaalialueen hyväily ja anaaliseksi voivat tuottaa hyvinkin voimakasta seksuaalista mielihyvää. Kuitenkaan kaikki eivät pidä anaaliseksistä ja se täytyy hyväksyä.
Peppuleikeissä maltti on valttia. Peräaukon tiukkuus sekä kipuherkkyys on hyvin yksilöllistä. Joten hiljaa ja rauhallisesti peppuseksiä harjoittaessa tai seksivälineen asettamista peräaukkoon on todella tärkeää käyttää liukuvoidetta. Liukuvoiteen käyttö on välttämätöntä peppuleikeissä.
Meiltä Ihanaa.fi löytyy erilaisia vaihtoehtoja niin aloittelijalle kuin konkarille peppuleikkeihin. Peppuleluista löytyy kaikkea palloista eturauhaskiihottimiin.
Materiaaleja on silikonista muoviin. Muotoja ja kokoja löytyy sileäpintaisista ihaniin nystyröihin sekä moottoroiduista käsikäyttöisiin.
Peppuleikkeihin soveltuvat  lelut kuten anaalipallot, -tapit, -tangot ja helmet voivat olla hyvin miellyttäviä uusia tuttavuuksia. Kokovaihtoehtoja peppuleluista löytyy siroista helmistä aina paksuihin anaalitappeihin.
Aloittelijan on hyvä kokeilla aluksi pienikokoisella tapilla.
Peppulelujen on tarkoitus lisätä kiihotusta ja mielihyvää seksin aikana molemmilla, niin miehillä kuin naisilla.
Kohota seksielämäsi uudelle asteikolle, vapauta kaikki alapään hermot sekä lihakset nautinnolle!
Peppuseksiä harrastaessa on todella tärkeä huolehtia hygieniasta. Voit puhdistaa peräsuolen siihen tarkoitetulla anaalisuihkulla. Näin peppuseksi on huomattavasti miellyttävämpää!
Ihanaa.fi valikoimasta löydät peppulelut kategoriasta anaaliplugit, anaalitapit, eturauhaskiihottimet, anaalivibraattorit, anaalihelmet …. tule ja tutustu valikoimaamme!

Näytetään tulokset 1–12 / 36