NAISILLE

Naisille – seksivälineet, liukuvoiteet ja seksikkäät asut

omat seksivälineet, liukuvoiteet ja seksikkäät asusteen unohtamatta  pepputapit… löydät Ihanaa.fi valikoimasta.

Seksileluja voi käyttää joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa, ja ne kiinnostavat suomalaisnaisia koko ajan enemmän.

Naisille upeat seksiasut

Pyörähdä, keinuta ja heiluta lantiota! Tee seksistäsi nautintoa ja toteuta fantasiasi!

Ota leikit haltuun! Nainen, Ole rohkea, seksikäs ja pukeudu kauniin viettelevästi. Ole viettelevä seksitähti omissa seksileikeissäsi.

Pukeudu aistilliseen mustaan, valkoiseen neitseellisen viattomuuteen tai seksuaalisesti ylistettyyn kiihkeään punaiseen. Makuja on monia, mutta tärkeintä on, että sinä tunnet itsesi viettelijäksi ja seksikkääksi.

Miten ihanaa on pukeutua aikuisten  leikkeihin aistikkaasti! Seksiasut tuovat vihjailevaa lisänautintoa pukeutujalle sekä kumppanille.

Kauniisti ja haluttavasti pukeutuneena on ihana paneutua seksin pyörteisiin.

Valikoimaamme on valittu laadukkaita ja persoonallisia alusvaatteita piristämään nautinnon hetkiä

Dildot ja tekopenikset – nautinnollisempaa seksiä

Dildot ja tekopenikset tuovat seksielämään nautinnollista piristystä. Dildoja sanotaan myös hieromasauvoiksi, jossa ei ole moottoria. Dildoja on ollut jo kauan tuomassa ihmisille nautintoa ja tyydytystä.  Ennen muinoin dildot valmistettiin kovemmista materiaaleista kuten kivestä, puusta tai luusta.

Nautinnon seksiväline dildo, joka on kehitetty seksiapuvälineeksi itsetyydytykseen ja kumppanin kanssa yhteisiin seksileikkeihin antamaan lisäpotkua.

Vibraattorit, upeat värisevät seksilelut

Upeat vibraattorit ovat naisten suosima seksiväline, joka tuo lisää nautintoa orgasmeihin.

Vibraattoreilla saat lisää potkua orgasmeihin sekä piristystä seksielämääsi. Seksivälineenä vibraattorilla saat nautintoa ja sutinaa makuukammariin. Vibraattori on moottorilla toimiva seksiväline, jolla voit kiihottaa itsesi tai kumppanisi.

Voi miten ihanaa onkaan saada upeaa hierontaa g-pisteelle tai klitorikselle

Liukuvoiteet – nautinnollisempaan seksiin!

Parempaa nautintoa ja seksielämää! Käytä liukuvoiteita, ne tuovat lisää luistoa ja kosteutta genitaalialueille.

Nautinnolliseen ja kiihottavaan seksin onnistumiseen tulee limakalvojen olla riittävän kosteat. Kosteat limakalvot aistivat kosketuksen paremmin. Naisilla kosteuden määrä on hyvin yksilöllistä ja vaihtelee huomattavasti eri elämäntilanteissa. Kiihottuessa nainen tuottaa kosteutta luonnostaan.

Kuiva emätin voi aiheuttaa helposti kipua seksin aikana ja voi aiheuttaa limakalvojen rikkoutumista sekä verenvuotoa. Jos kärsit emättimen kuivuudesta, on hyvä käyttää liukuvoidetta aina seksin aikana. Liukuvoidetta käyttäessä seksistä tulee helpompaa ja nautinnollisempaa kumppanisi kanssa.

Näytetään tulokset 1–12 / 265