DILDOT

Dildot ja tekopenikset – nautinnollisempaa seksiä

Dildot ja tekopenikset tuovat seksielämään nautinnollista piristystä. Dildoja sanotaan myös hieromasauvoiksi, jossa ei ole moottoria. Dildoja on ollut jo kauan tuomassa ihmisille nautintoa ja tyydytystä.  Ennen muinoin dildot valmistettiin kovemmista materiaaleista kuten kivestä, puusta tai luusta.

Nautinnon seksiväline dildo, joka on kehitetty seksiapuvälineeksi itsetyydytykseen ja kumppanin kanssa yhteisiin seksileikkeihin antamaan lisäpotkua.

Ihania peniksen näköisiä dildoja on eri kokoisia, värisiä sekä eri mallisia. Pienistä ja siroista dildoista aina isokokoisiin. Tekopeniksen pituus vaihdella noin kymmenestä sentistä jopa puoleen metriin. Dildon materiaaleja ja muotoja on laaja skaala realistisen aidontuntuista, suonikasta, imukupillista, lasista, kovaa, metallista sekä pehmeää. Tupladildoissa on kaksi vartta, joilla voi stimuloida vaginaa ja anaalia samanaikaisesti.

Dildojen valmistuksessa käytetään materiaaleina TPE, TPR, PVC, lasia sekä metallia

Valitse oma dildosi omien mieltymystesi mukaan. Voit kuitenkin miettiä dildoa valittaessasi oman ihanan vartalosi, vaginan ja oman kehon herkkyyden mukaan. Meillä on omat mieltymyksemme, toinen haluaa tuntea itsensä vaginan alueelta ”täydeksi” ja toiset taas pitävät tätä vähemmän tärkeänä.

Realistiset dildot

ovat valmistettu muistuttamaan aitoa penistä. Dildossa tulevat upeasti suonet esille ja terskanpää on muotoiltu aidon näköiseksi ja tuntuiseksi, joka hieroo g-pistettä. Realistisia dildoja löytyy erikokoisia ja muotoisia. Valikoimastamme löytyy imukupilla varustettuja realistisia dildoja, jotka voit kiinnittää lähes kaikille tasaisille pinnoille jättäen kätesi vapaaksi. Imukupilliset dildot tarttuvat napakasti seinään ja lattiaan. Osa imukupillisista dildoista sopivat strap-on harness vöihin.

Ihanaa.fi valikoimastamme löytyy kauniita lasidildoja sekä lasisia anaalitappeja, jotka on valmistettu kestämään. Lasi dildoa lämmittämällä tai viilentämällä voit herättää kehosi aistit korkeammalle ja nauttia tyydytyksestä. Lasi dildojen kanssa voit käyttää vesipohjaisen liukuvoiteen sijaan myös silikonipohjaista liukuvoidetta.

Dildot ovat materiaalia, jotka tarvitsevat aina käytön yhteydessä suositellaan käyttää aina vesipohjaista liukuvoidetta.  Liukuvoiteita löydät valikoimastamme – tutustu tarkemmin liukuvoiteisiimme. Dildon pesuun suosittelemme valikoimastamme löytyvät seksivälineille tarkoitetut puhdistusaineet.

Jos harkitset Dildon hankkimista, tai sinulla ei ole vielä kokemusta seksileluista kannattaa tutustua valikoimamme dildojen tuotekuvauksiin ja niiden valmistusmateriaaleihin sekä käyttömahdollisuuksiin. Olemme lisänneet tuotekuvauksiin myös liukuvoiteen, joka soveltuu kyseisen tuotteen kanssa

Ensimmäiseksi dildoksi kannattaa valita kohtuullisen kokoinen ja paksuinen seksilelu, jolla voi turvallisesti tutustua itseensä ja omiin mieltymyksiinsä.

Ihanaa.fi dildo valikoiman tuotemerkkejä ovat mm. Doc Johnson, You2Toys, Easytoys, Topcosales, Icicles, Pipedream, RealRock, Toyz4lovers, Shots ja FSOG

Näytetään tulokset 1–12 / 61