LIUKUVOITEET NAISILLE

Liukuvoiteet – nautinnollisempaan seksiin!

Parempaa nautintoa ja seksielämää! Käytä liukuvoiteita, ne tuovat lisää luistoa ja kosteutta genitaalialueille.

Nautinnolliseen ja kiihottavaan seksin onnistumiseen tulee limakalvojen olla riittävän kosteat. Kosteat limakalvot aistivat kosketuksen paremmin. Naisilla kosteuden määrä on hyvin yksilöllistä ja vaihtelee huomattavasti eri elämäntilanteissa. Kiihottuessa nainen tuottaa kosteutta luonnostaan.

Kuiva emätin voi aiheuttaa helposti kipua seksin aikana ja voi aiheuttaa limakalvojen rikkoutumista sekä verenvuotoa. Jos kärsit emättimen kuivuudesta, on hyvä käyttää liukuvoidetta aina seksin aikana. Liukuvoidetta käyttäessä seksistä tulee helpompaa ja nautinnollisempaa kumppanisi kanssa.

Peppuseksissä tulee aina käyttää runsaasti siihen soveltuvaa liukuvoidetta.

Seksivälineiden kanssa tulee ehdottomasti käyttää liukuvoidetta, koska niissä ei ole minkäänlaista kosteutta. Liukuvoiteiden avulla mm. dildojen, vibraattorien, masturbaattoreiden sekä penisrenkaiden käyttäminen on huomattavasti helpompaa, kun lisäät liukuvoidetta. Suosittelemme seksivälineiden kanssa käytettävän vesipohjaisia liukuvoiteita.

Liukuvoiteet poistavat kitkaa ja tekevät seksin harrastamisesta miellyttävämpää ja nautinnollisempaa. Löydä sopiva liukuvoide Ihanaa.fi valikoimastamme.

Näytetään tulokset 1–12 / 51