VIBRAATTORIT

Vibraattorit, upeat värisevät seksilelut

Upeat vibraattorit ovat naisten suosima seksiväline, joka tuo lisää nautintoa orgasmeihin.

Vibraattoreilla saat lisää potkua orgasmeihin sekä piristystä seksielämääsi. Seksivälineenä vibraattorilla saat nautintoa ja sutinaa makuukammariin. Vibraattori on moottorilla toimiva seksiväline, jolla voit kiihottaa itsesi tai kumppanisi.

Voi miten ihanaa onkaan saada upeaa hierontaa g-pisteelle tai klitorikselle

Vibraattori tulee löytyä jokaiselta naiselta.

Vibraattori antaa ihanat tajunnan räjäyttävät orgasmit joko sooloseksiin tai yhteisiin leikkeihin kumppanin kanssa.

Vaihtoehtoja on paljon, joten valintaa tehdessä on hyvä miettiä mitkä ovat sinun kriteerisi tälle värisevälle seksivälineelle. Onko uusi värisevä vibraattori ensimmäinen vai haluatko laajentaa valikoimaasi?

Vibraattoreilla on eri nopeuksia ja erilaisia värinäohjelmia. Jos sinulla ei ole aikaisemmin ollut vibraattoria tai olet aloittelija, voit aloittaa matalilla nopeuksilla ja sitten siirtyä hiljalleen kovempiin. Kokeilemalla ja tutustumalla itseesi löydät sopivat värinät ja nopeudet. Löytäessäsi oman nautinnon pisteesi pääset nauttimaan orgasmeistasi.

Erilaisia vibraattoreita on moneen makuun ja jokaiselle löytyy omansa. Löytyy kookkaita, kuvioituja, pieniä, sileitä ja kauniita kiihottimia.

Löytämällä sopivan kokoisen ja mieluisan vibraattorin. Voit miettiä vibran kokoa suhteessa omaan vartaloon ja emättimen kokoon sekä herkkyyteesi.

Hieromasauvan eli vibraattorin tarkoitus on eri värinöillä ja nopeuksilla tuottaa nautintoa ja kiihottumista. Vibra tarkoitus on aiheuttaa voimakasta kiihottumista. Me, jokainen koetaan yksilöllisesti omat kiihotuspisteemme. Hakemalla ja kokeilemalla eri kehon alueitasi löydät varmasti omat nautinnon pisteesi.

Mitä haluat vibraattorilta?

Haluatko vibraattorin olevan kova, joustamaton vai pehmeä silikoninen tai muu huokoisesta materiaalisesta valmistettu kiihotin.

Kaipaatko tehokasta moottorisoitua ja usealla ohjelmalla toimivaa vibraattoria. Tarvitsetko vibraattorin, jossa on yhdessä G-pistettä ja klitorista stimuloivat moottorit vai erikseen molemmat kiihottimet.

Onko sinulla tarve vesitiiviiseen vibraattoriin tai kiihottimeen? Valikoimastamme löytyy vesitiiviitä vibraattoreita, jotka voit ottaa mukaan suihkuun tai kylpyyn ja tehdä pesuhetkistä piristävän sekä nautinnollisen.

Materiaaleja on useampia, silikonisista kovaan muoviin. Tuoteselosteessa kerromme jokaisen vibraattorin kohdalla mistä ne ovat valmistettu. Sekä kerromme, että sisältävätkö ne ftalaattia. Lue huolellisesti tekstit, jos tarvitsemaasi tieto ei löydy kysy meiltä!

Ihanaa.fi seksivälinekaupasta löydät pieniä tehokkaita klitoriskiihottimia sekä tehokkaita vibraattoreja.

Meiltä löytyy vaihtoehtoja sekä ladattavista, että paristoilla toimivista vibraattoreista.

Laadukkaiden sauvojen lisäksi valikoimastamme löytyy myös luksus vibraattoreita kuten Zalo.

Vietä nautinnollisempaa elämää erilaisten seksivälineiden kanssa.

Valikoimastamme löydät merkkejä Zalo, Jil, Wonderlust, Pillow Talk, Dorcel, Shots, Ovo, Pipedream, Toyz4lovers, Bijoux Indiscrets, Vive, Adrien Lastic, You2Toys, Rimba, Fifty Shades of Grey ja UltraZone

Naiset! Laitetaan vibraattorit käyntiin ja nautitaan upeista orgasmeista!

Näytetään tulokset 1–12 / 56