PAREILLE

Seksivälineet pareille – Tahdotteko kokea syvempää läheisyyttä ja parantaa seksielämää

Lisää uusia jännittäviä kokemuksia seksileluilla parisuhteeseen

Tuntuuko siltä, että parisuhde tarvitsee lisää säpinää ja jännitystä?

Olkoot parisuhteesi kestänyt vain muutaman kuukauden tai useampi vuosia. Jossain vaiheessa kuitenkin seksielämä yksipuolistuu ja muuttuu. On hyvä keskustella aika ajoin kumppanin kanssa omista mieltymyksistä ja haluista seksielämään liittyen. Vaikka turvallisuus ja vakautta meistä monet arvostavat, mutta meille jokaiselle tekee hyvää välillä kokeilla jotain uutta. Meiltä löydätte kattavan valikoiman eroottisia seksivälineitä, liukuvoiteita ja hieronta öljyjä, joilla voitte lisätä säpinää ja nautintoa parisuhteeseenne.

Pareille suunnattuja seksilelujen valikoima on suuri, joten oikeiden lelujen valitseminen voi olla aluksi hankalaa. Voitte yhdessä miettiä alkuun millaisia seksileluja ja liukuvoiteita haluatte yhteisiin hetkiin. Haluatteko esileikkeihin lisää nautintoa ja piristystä vai kaipaatteko kenties seksileluja, joiden avulla voi parantaa yhdyntää, joka lisäisi kiihottumista ja orgasmien saantia vai ihan apuvälineitä seksin, kuten tyynyä. Vai haluatteko päästää herättää BDSM leikeillä aistillisuutta ja toteuttaa tuhmia leikkejä.

Esileikistä saatte lisää irti mm. hieronta öljyillä, joilla voitte tehdä toisille eroottisen hieronnan, joka lisää oman ja toisen kehon tunnetta ja kiihotusta. Vai olisiko esileikkeihin sopivaa silmälaput, kahleet ja kutitin?

Seksielämään lisää sutinaa lelujen avulla

Haluaisitteko lisää läheisyyttä ja intiimiyttä. Useasti arki vie mukanaan etenkin pitkissä parisuhteissa. Haaveiletteko alkuaikojen kipinää ja kiihottumista. Aina on mahdollisuus luoda pitkissäkin suhteissa uutta kipinää. Hellyyttä, läheisyyttä ja nautintoa voi lisätä monin tavoin.  Avoimella keskustelulla päästään hyvään vauhtiin kummankin on hyvä kertoa omista haluistaan ja mieltymyksistään sekä mitkä ovat omat tarpeet. Hyvä on myös kysyä toiselta mitä toinen haluaa, mistä toinen kiihottuu. Tehkää vaikka tutkimusmatka toisen kehoon ja kertokaa mistä nauttii sekä kiihottuu. Tietenkin yksi tehokkaimmista ja ehkä rohkeimmista valinnoista on ottaa seksilelut lisäämään nautintoa sekä yhteisiä kokemuksia. näiden kautta huomaatte, että teillä on paljon hauskempaa, pystytte keskustelemaan paremmin ja saatte lisää nautintoa seksielämäänne. Seksi on hauskaa, kiihottavaa ja nautinnollista. Näillä keinoilla saatte suhteeseen lisää läheisyyttä, hellyyttä ja nautintoa. Aloittakaa kokeileminen jo tänään. Aukaiskaa uusi luku suhteessanne, joka varmasti vahvistaa ja parantaa teidän seksielämäänne.

Miten määritellään hyvä seksielämä – oikeaa vastausta on täysin mahdotonta antaa.

Toiset pariskunnat eivät tarvitse toistensa nauttimiseen seksileluja tai apuvälineitä, mutta toiset parit taas saavat lisää nautintoa leluista ja muista välineistä.

Ihanaa.fi seksivälinekaupasta löydätte kattavan valikoiman pareille suunnattuja seksileluja, seksiasuja, apuvälineitä ja liukuvoiteita.

Näytetään tulokset 1–12 / 234