Bathmate Hydro 7 penispumppu

89,90 

 

Hydro 7 Bathmate penispumppu miehille jotka haluavat lisää potenssia

Varastossa

Kuvaus

Bathmate Hydro 7 penispumppu

Mies! Tuntuuko ettet ole tyytyväinen kalusi potenssiin? Ei hätää! Kehitä peniksesi kovemmaksi ja voimakkaammaksi Bathmate Hydro 7 penispumpulla.

Hydro 7penispumppu on saavuttanut suuren suosion miesten keskuudessa. Tällä loistavalla Bathmate penispumpulla parannat verenkiertoa kalussasi ja voimistat kalusi seisokkia. Tämä Hydro penispumppu soveltuu miehille joiden peniksen mitta on erektiossa max. 18cm.

Bathmate Hydro 7 penispumppu toimii yhdessä veden kanssa. Vesi tekee Bathmate penispumppuun alipaineen, jonka myötä tämä on tehokkaampi kuin perinteiset penispumput.

Bathmate Hydro pumppua voit käyttää turvallisesti suihkussa tai ammeessa. Penispumppu ei sisällä johtoja.

Täytä Hydro 7 penispumpun säiliö vedellä. Pumpun alaosassa on kuminen haitari, josta pumppaat tekemällä alipaineen yhdessä veden kanssa. Aseta peniksesi pumpun sylinterin sisään ja ala vain pumppaamaan. Nostata kalusi verenkiertoa jolloin Bathmate laajentaa peniksesi paisuvaista. Tämän myötä kalusi ympärille kasautuu tasaisesti enemmän verta ja erektio kasvaa. Halutessasi suuremman hyödyn Bathmatesta käytä runsaammin vettä jolloin saavutat suuremman imutehon ja sitä enemmän kalusi laajenee.

Näin käytät Bathmate Hydro 7:

Täytä pumppu vedellä, aseta peniksesisi pumpun sisään ja työnnä pumppu ihan peniksen tyveen saakka tiiviisti. Pumppaalla poistat Bathmatesta veden ja tällöin kalusi laajenee.

Bathmate Hydro7 pumppu soveltuu miehille joiden penis on erektiossa max. n. 20 cm. Pumpun käytöstä on paljon hyötyä etenkin silloin kun peniksen verenkierto on heikentynyt ja potenssi huonontunut.

Bathmate tuotteissa käytetään materiaaleja, jotka ovat dermatologisesti testattuja. Hydropumppu on ihoystävällinen, lateksivapaa ja ftalaatiton.

Tämä Bathmate Hydro 7 pumppu on helppokäyttöinen!

  • Materiaali: kumi, kovamuovi
  • Tuotteen kokonaispituus: n. 30 cm
  • Käyttöpituus: n. 22,5 cm
  • Ulkohalkaisija sylinterissä: n. 5 – 6,5 cm
  • Sisähalkaisija: n. 5,5 cm
  • Väri: sininen

 

Vinkki! Parantamalla erektioitasi käytä lisänä myös penisrengasta kun olet ensin käyttänyt penispumppua!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bathmate Hydro 7 penispumppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *