Benwa Vaginapallot

24,90 

Kauniit Benwa Vaginapallot osaksi arkielämää: vahvista lantionpohja lihaksiasi ja nauti seksistä enemmän

Varastossa

Kuvaus

Kauniit Benwa vaginapallot antavat sinulle ja lantionpohjan lihaksillesi nautintoa sekä todellista hyötyä parempaan seksielämään. Benwa vaginapallot ovat saumattomat ja hygieeniset. Nämä ihastuttava käsityönä tehdyt lasipallot ovat kehollesi turvalliset ja kestävää materiaalia.

Jokainen nainen haluaa, että lantionpohjan lihakset ovat hyvässä kunnossa. Lantiopohjan lihaksia tulee treenaa säännöllisesti. Säännöllinen harjoittelu näillä ihastuttavilla Benwa vaginapalloilla parantaa kykyä nauttia enemmän seksistä.

Voit harjoitella emättimen lihaksiasi vaikka päivittäin. Aseta benwa vaginapallot emättimeesi ja tee helppoja harjoituksia kuten supistele, pidätä ja pumppaa. Tee lantionpohjan lihasten harjoittamisesta osa arkipäivääsi.

Kun käytät lasipalloja kylmänä emättimen lihakset supistuvat. Lämpimänä käytettäessäsi lasipallot parantavat pimppisi verenkiertoa.

Voit käyttää Benwa lasipallojen kanssa vesipohjaista tai silikonipohjaista liukuvoidetta.

Voit käyttää lasipalloja myös kumppanisi hieromisessa tai esileikeissä. Oikein pidettynä ja huollettuna lasipallot tarjoavat sinulle elinikäisen nautinnon.

  • Valmistusmateriaali: Lasi
  • Pallon halkaisija 2,5cm
  • Väri: Kirkas 

Hyvä lahjaidea!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Benwa Vaginapallot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *