Celine Lasidildo

(1 tuotearvio)

29,90 

CelineLasidildon liukastaa:

vesipohjainen WET  vaginan stimulointiin

vesipohjainen WET  anaalin stimulointiin

Varasto loppu

Kuvaus

Upea käsinpuhallettu Celine lasidildo kädessäsi on koriste esine ja seksilelu. Lasidildon kirkkaassa varressa on purppuran värisiä kiihotusnystyröitä, jotka stimuloivat käyttäjäänsä jokaisella työnnöllä juuri herkimmistä paikoista. Celine lasidildoa voit käyttää myös anaalin stimulointiin.

Lisää ihania tuntemuksia saat lämmittämällä tai kylmentämällä lasidildon.

Kun käytät kylmää lasidildoa, emättimen lihakset supistuvat, jolloin kylmä lasidildo antaa sinulle erittäin voimakaan nautinnollisen tunteen. Lasidildon saat viilennettyä käyttämällä sitä kylmän veden alla.

Lämmin lasidildo tuntuu miellyttävältä, koska verenkierto paranee emättimessä sekä pepussa. Tämä antaa miellyttävän ja jännittävän tunteen. Lasidildon saat lämmitettyä lämpimän veden alla tai mikrossa.

Voit käyttää lasidildon liukasteena vesipohjaisia sekä silikonipohjaisia liukuvoiteita.

Lasidildo varaa pitkään kylmää tai lämmintä, jolloin saat nauttia siitä pitkään. Lasidildo on oikeinkäytettynä elinikäinen seksiväline.  Puhdista dildo aina käytön jälkeen lämpimän veden alla tai pesukoneessa.

Varoitus: Ole aina varovainen, ettet kuumenna tai kylmennä lasidildoa liikaa. Rikkinäistä tuotetta ei pidä käyttää. Pidä huoli itsesi ja kumppanisi turvallisuudesta!

  • Valmistusmateriaali: Käsin puhallettu lasi
  • Celine lasidildon pituus:  17,8 cm
  • Halkaisija: 3,7 cm
  • Väri: Purppura / Kirkas
  • Paino: 227 g
  • Vedenkestävä
  • Liukuvoiteen käyttö suositeltavaa

 

1 arvio tuotteelle Celine Lasidildo

  1. NaomK

    Sain tämmösen lahjaksi. Aluksi hämmennyin, mutta oiva lahja minulle. Kaunis ja kestävä. Testattu kylmänä ja lämpimänä. Toi kyllä mielenkiintosia tuntemulsoa alapäähän. Suosittelen

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *