Cleopatra G-piste vibraattori

63,90 

Ergonomisesti muotoiltu Cleopatra G-piste vibraattori

Varastossa

Kuvaus

Kaunis ja kurvikas Cleopatra g-piste vibraattori nautintoon

Muinaisina aikoina Egyptin historiasta kerrotaan tarinaa, että kaunis ja kiihkeä Egyptin Faarao Kleopatra käytti niin sanotusti esineitä kuten nykyaikana sanotaan seksileluja nautinnon tuottamiseen. Kleopatra täytti onton kurpitsan vihaisilla ampiaisilla ja näin hän keksi maailman ensimmäisen vibraattoria muistuttavan esineen, joka tuottaa naiselle nautintoa.

Viettelevän sametin pehmeä Cleopatra g-piste vibraattori

Kuitenkin siirrymme nykyaikaan ja Cleopatra vibraattoriin, joka on ylellisen kaunis, laadukas ja tarjoaa nautintoa stimuloiden klitorista ja g-pistettä. Tämä kiihkeän ylellinen vibraattori tarjoaa jumalallista nautintoa silkinpehmeällä varrella stimuloiden genitaalialuettasi tehokkaalla ja hiljaisella moottorilla.

Kaunis silkinpehmeästä silikonista valmistettu vibraattori on koristeltu upeilla ylellisen näköisillä timanteilla ja kultaisin koristein.

Kuinka Cleopatra g-piste vibraattori toimii

Vibraattorin runko on taipuisa ja joustava sekä ergonomisesti muotoiltu, jossa on yhteensä 10 erilaista toimintoa. Säädät vibran tehoja ja värinöitä strassikoristellusta painikkeesta, jolla voit vaihtaa nopeutta sekä värinää. Vibraattorissa on 10 intensiivistä värinäohjelmaa. Todella helppokäyttöinen kaikki toiminnot yhden napin painalluksella.

Voit ladata vibraattoria USB-kaapelilla, joka tulee pakkauksen mukana.

Paina koristeltua painiketta n. 3 sek jolloin vibraattori lähtee käyntiin. Lyhyillä painalluksilla voit säätää vibraattorin nopeutta ja värinää. Suljet Vibraattorin painamalla painiketta n. 3 sek ajan.

Suositttelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta tuotteissa, jotka ovat valmistettu silikonista.

Muista pestä seksilelut aina ennen käyttöä sekä käytön jälkeen seksivälineille suunnatulla pesuaineella tai miedolla saippualla. Muista huuhdella huolellisesti kädenlämpöisellä vedellä. Säilytä seksilelut aina pölyltä ja lialta suojattuna.

Tuote tiedot

  • Materiaali PU, silikoni, ABS-muovi
  • Väri: musta
  • Pituus: 19,7 cm, josta sisään menevä 12 cm
  • Halkaisija: 2 – 3,7 cm
  • Paino: 260 g
  • Moottori: 10 värinä ohjelmaa
  • Ladattava -> pakkauksessa magneettinen USB-kaapeli (adapteri ei sisälly pakkaukseen)
  • Latausaika: 180 min
  • Käyttöaika: max. 60 min
  • Vesitiivis

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cleopatra G-piste vibraattori”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *