Flirty Pink Vibraattori

(3 tuotearviota)

39,90 

Pieni ja tehokas minivibraattori Pillow Talk Flirty Pink  vibraattori

luiston flirty minivibraattorille antaa laadukas ja vegaaninen BIO liukuvoide

Varastossa

Kuvaus

Pieni, söpö ja tehokas PowerBullet moottorilla varustettu Flirty Pink minivibraattori on täydellinen kiihotin klitoriksen stimulointiin. Flirty minivibraattori on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja pienen kokonsa ansiosta tämä klitoriskiihotin sopii pieneenkin laukkuun mukaan matkalle.

Flirty minivibraattori antaa hauskuutta ja nautintoa sooloseksiin sekä toimii yhteisenä leluna pariskunnille.

Flirty minivibraattori on helppotoiminen, painamalla kristallinappia säädät tehokkuutta ihanaan Pillow talk Flirty vibraattoriin.

Pillow talk Flirty vibraattorin materiaali on satiinin pehmeää ja laadukasta silikonia. Vibraattori on helppokäyttöinen, sillä kaikkia toimintoja ohjaat vain yhdellä painikkeella. Latauspistoke löytyy Flirtyn kyljestä alhaalta DC merkin kohdalta.

Flirty vibraattorissa on matkalukitus ominaisuus, joka varmistaa ettei tämä pieni ja pippurinen klitoriskiihotin käynnisty väärässä paikassa väärään aikaan. Matkalukitusta käyttämällä voit huoletta pakata kiihottimen laukkuun, eikä se käynnisty lukituksen ollessa päällä.

Flirty vibraattorin matkalukituksen aktivoit päälle helposti painamalla kristallia nopeasti kolme kertaa ja toistamalla sama uudelleen vibraattorisi on taas käyttövalmis.

Käytä ainoastaan vesipohjaista liukuvoidetta Flirty vibraattorin kanssa. Silikoni liukuvoiteet voivat vahingoittaa silikonista valmistettuja seksileluja.

Puhdista vibraattori ennen ja jälkeen käytön seksiväline puhdistusaineella tai miedolla saippualla. Huuhtele vibraattori lämpimällä vedellä.

Säilytä Flirty vibraattori kuivassa, valottomassa ja pölyttömässä paikassa. Muista kuivata vibraattori ennen säilytystä.

 • Valmistusmateriaali: Silikoni, Swarovskin kristalli
 • Pituus: 11 cm
 • Halkaisija: 2,2 cm
 • Väri: Pinkki
 • Tehokas ja hiljainen Power Bullet moottori
 • Käytä liukasteena vesipohjaista liukuvoidetta
 • Ladattava: sisältää USB kaapelijohdon 
 • Vesitiivis

3 arviota tuotteelle Flirty Pink Vibraattori

 1. Nanny56

  Ihana pieni klitoris vibra. Pehmeä materiaalia ja yllättävän tehokas suristin pieneen kokoom nähden. Tosi helppokäyttöinen toimii yhdellä napilla. Hiljainen sekä parasta ladattava

 2. SL

  Tehokas ja näppärän pieni. Hiljainen. Sooii mukavasti mukaan otettavaksi minne vain. Väri miellyttävä sekä tuote muutenkin miellyttävän tuntuinen myös kädessä 😉 ja täysi 10 ladattavuudesta.

 3. SL

  Tehokas ja näppärän pieni. Hiljainen. Sooii mukavasti mukaan otettavaksi minne vain. Väri miellyttävä sekä tuote muutenkin miellyttävän tuntuinen myös kädessä 😉 ja täysi 10 ladattavuudesta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *