FSOG Keep Still Sidontasetti

58,90 

Fantastinen ja laadukas kahlesetti sänkyyn. Toteuttakaa nautinnolliset ja kiihottavat fantasiat yhdessä

Varastossa

Kuvaus

Kahlitsen sinut sänkyyn! Tunnetko sen kiihkon kun kumppanisi on alistettuna ja sinä dominoit ? Fantastista nautintoa! Sidon sinun kätesi ja sinä tunnet vain hellän kosketuksen. Sidon sinun nilkkasi etkä voi liikuttaa niitä, et voi kiemurrella nautinnosta. Olet täysin toisen hallinnassa. Peitän silmäsi ja ihosi reagoi kiihottaviin kosketuksiin nautinnollisemmin. Suutelen ihoasi, hivelen ihoasitunnetko kuinka aistisi heräävät. Anelet armoa, että tyydyttäisin sinutTämä on vasta alkua kohti nautintoa. Ihanaa!

Tuokaa omaan makuuhuoneeseen uutta säpinää ja toteuttakaa sidontaleikki fantasianne. Tämä laadukas sidontasetti sopii parhaiten 160 x 200 levyiseen parisänkyyn. Fsog keep still sidontasetin remmit eivät ole säädettävissä.

Aseta remmit X muotoon sängyn päälle. Kiinnitä kahleet paikalleen pienten metallipidikkeiden avulla oikeisiin kohtiin käsiä ja jalkoja varten. Laadukkaat ranne ja nilkkakahleet ovat ulkopuolelta pehmeää satiinia ja sisältä tekoturkista. Pehmeät kahleet tuntuvat mielyttävältä iholla. Kahleissa on tarrakiinnitys, joten saat kumppanisi nopeasti kiinni ja voitte aloittaa kiihkeän nautinnon matkan yhteiseen seksileikkiin.

  • Paketissa mukana laadukkaat mustat silmälaput.
  • Materiaali remmit: nylon
  • Materiaali kahleet: satiini ja tekoturkis
  • Materiaali lukitus: metalli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FSOG Keep Still Sidontasetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *