FSOG Metallinen G-piste Dildo

89,90 

Ota kylmänä tai lämpimänä sisääsi metallinen Fifty Shades of Grey dildo.

Varastossa

Kuvaus

FSOG metalli dildo on suunniteltu käytettäväksi miehille, naisille ja pariskunnille.

Kevyt kosketus, tunne metallin herkkyys ihollasi. Kiihota kehon aistisi nautintoon, jota et ole koskaan kokenut. Koe nautinnon taikoja tällä kovalla metallisella sauvalla kylmän ja lämpimän välillä. Koe Delicious Deep Steel dildon sensuellin muotoilun tarjoamia suuria nautintoja G-pisteen stimuloinnista eturauhasen kiihoittamiseen. Nauti Delicious Deep Steel dildosta yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Tee esileikistä nautinnollista herättelemällä kumppanisi kehon aisteja hivelemällä hänen ihoaan kylmällä tai lämpimällä metallisella dildolla. Hivuttaudu pikkuhiljaa kohti nautinnon puutarhaa kiusoitellen kumppaniasi kohti räjähtäviä orgasmeja.

Kylmä kiihoittaa sekä supistaa verisuonia ja lämmin luo miellyttävää nautintoa vilkastuttamalla verenkiertoa. Käytä metallista dildoa jääkaapissa, pakastimessa tai lämpimän veden alla. Älä kuumenna tai kylmennä dildoa liikaa!Huolehdi omasta sekä kumppanisi turvallisuudesta.

FSOG Delicious Deep Steel G-spot dildo on valmistettu kestävästä lääketieteellisestä metallista. Delicious Deep Steelin ylellisen kaunis ja hyvin sensuelli muotoilu takaa nautinnon niin vaginassa kuin anaalissa.

Tämä metallinen G-piste dildo on suunniteltu käytettäviksi molemminpäin.

Metallisen G-piste Dildon liukasteena voit käyttää vesipohjaista ja silikonipohjaista liukuvoidetta.

Pese FSOG G-piste metalli dildo ennen ja jälkeen käytön seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Säilytä FSOG Delicius Deep G-spot dildo pakkauksen mukana tulevassa satiinipussissa.

FSOG Delicius Deep G-spot dildon varteen on kaiverrettu FSOG logo.

  • Materiaali: Lääketieteellinen metalli
  • Pituus: n. 25 cm
  • Halkaisija: n. 2- 2,8 cm
  • Väri: Hopea

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FSOG Metallinen G-piste Dildo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *