FSOG Wanda Vibraattori

89,90 

FSOG Wanda vibraattorin liukastaa FSOG LIUKUVOIDE

Varastossa

Kuvaus

” Minä olen tehokas Fifty shades of Grey Rechargeable Wand vibraattori ja tuon sinulle nainen täydellisen tyydytyksen nautinnollisiin lemmenleikkeihin!

Hakeudun lähellesi ja haen nautinnon pisteesi. Nauti ja koskettele itseäsi! Sulje silmäsi.. Voit tuntea pehmeän ja hellän kosketuksen! Fantasioi! Ota minut mukaasi nautinnon matkallesi! Käytä minua yksin tai jaa kumppanisi kanssa. Tuon värähtelevää nautintoa vieden sinut ja kumppanisi fantastiseen kliimaksiin ”

FSOG Rechargeable Wand vibraattorin silkinpehmeällä ja joustavalla päällä stimuloit klitorista, vaginaasi sekä käytät vibraattoria myös lihasten hieromiseen! Tämä vibraattori soveltuu myös loistavasti esileikkeihin ja sooloseksiin.

FSOG vibraattorissa on 8 erilaista värinäohjelmaa ja näistä taatusti löydät itsellesi tai kumppanillesi sopivan värinän nautinnollisiin seksileikkeihin!

FSOG vibraattori on helppokäyttöinen. Vibraattori lähtee käynnistetään ja sammutetaan painamalla ON/OFF painikkeesta (keskimmäinen painike). Hae itsellesi sopiva värinä + ja – painikkeista. Nämä painikkeet tuntuvat selkeästi sormenpäissä joten pystyt keskittymään täysin omaan ja kumppanisi nautintoon.

FSOG vibraattorissa on matkalukitus, joka helpottaa tämän ihanan vibraattorisi kuljettamista minne menetkin. Saat lukituksen päälle painamalla + ja – painiketta yhtäaikaa n. 3 sekunnin ajan. Lukituksen saat pois päältä painamalla + ja – painikkeita: vibraattorin LED-valo välähtää.

Käytä ainoastaan vesipohjaisia liukuvoiteita silikonisten tuotteiden kanssa.

Puhdista vibraattori aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella tai miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Fifty shade of Greyn Rechargeable Wand vibraattori on roisketiivis.

Fifty shade of Greyn Rechargeable Wand vibraattori ladataan USB-kaapelilla.

Säilytä Fifty Shade of Greyn Rechargeable Wanda vibraattori paketissa tulevassa satiinipussissa kuivassa ja pölyttömässä paikassa.

  • Materiaali: 100% Silikoni
  • Vibraattorin pituus: 23 cm
  • Halkaisija: 5,9 cm
  • Väri: Musta ja hopea
  • Roisketiivis
  • Ladataan: USB-kaapelilla (mukana paketissa) Paketti ei sisällä adapteria
  • Latausaika: n. 120 minuuttia
  • Käyttöaika: n. 60 minuuttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FSOG Wanda Vibraattori”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *