Search

Geometrinen Kaarisydän kynttilä

6,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 5,87 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

Geometrinen Kaarisydän kynttilä on loistava lisä niin juhlaviin tilaisuuksiin kuin arjen kauneutta korostamaan. Se sopii erinomaisesti myös lahjaksi niille, jotka arvostavat modernia muotoilua ja yksinkertaisen kauniita yksityiskohtia.

Anna Geometrisen Kaarisydämen kynttilän heijastaa rakkautta ja harmoniaa kotiisi. Se on enemmän kuin vain kynttilä – se on tyylikäs taidekappale, joka luo tilaan geometrista eleganssia.

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä. Mahdollista saada myös monivärisenä! 

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 2cm Leveys: 9x8cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,