Search

Geometrinen Kukkapallo kynttilä

8,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 7,57 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

 

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

”Geometrinen Kukkapallo kynttilä” on elegantti ja moderni sisustuselementti, joka yhdistää geometrisen muotoilun ja luonnon kauneuden. Tämä tyylikäs kynttilä luo miellyttävää tunnelmaa ja visuaalista kiinnostavuutta mihin tahansa tilaan.

Geometrinen Kukkapallo kynttilä on enemmän kuin vain valonlähde – se on designelementti, joka nostaa sisustuksesi uudelle tasolle. Tilaa omasi nyt ja lisää kotiisi modernia tyylikkyyttä ja lämmintä tunnelmaa! Saatavilla kaikissa väreissä, mikä vain on paras sinulle!

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 6cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,