Hercules Penispumppu

79,90 

 

Hercules Bathmate penispumppu miehille jotka haluavat lisää potenssia

Varastossa

Kuvaus

Bathmate Hercules penispumppu

Mies! Tuntuuko ettet ole tyytyväinen kalusi potenssiin? Ei hätää! Kehitä peniksesi kovemmaksi ja voimakkaammaksi Bathmate Hercules penispumpulla.

Bathmate Hercules penispumppu on saavuttanut suuren suosion miesten keskuudessa. Tällä loistavalla Bathmate penispumpulla parannat verenkiertoa kalussasi ja voimistat kalusi seisokkia.

Bathmate Hercules penispumppu toimii yhdessä veden kanssa. Vesi tekee Bathmate penispumppuun alipaineen, jonka myötä tämä on tehokkaampi kuin perinteiset penispumput.

Bathmate Hercules pumppua voit käyttää turvallisesti suihkussa tai ammeessa. Penispumppu ei sisällä johtoja.

Täytä Hercules penispumpun säiliö vedellä. Pumpun alaosassa on kuminen haitari, josta pumppaat tekemällä alipaineen yhdessä veden kanssa. Aseta peniksesi pumpun sylinterin sisään ja ala vain pumppaamaan. Nostata kalusi verenkiertoa jolloin Bathmate laajentaa peniksesi paisuvaista. Tämän myötä kalusi ympärille kasautuu tasaisesti enemmän verta ja erektio kasvaa. Halutessasi suuremman hyödyn Bathmatesta käytä runsaammin vettä jolloin saavutat suuremman imutehon ja sitä enemmän kalusi laajenee.

Näin käytät Bathmate Herculesta: Täytä pumppu vedellä, aseta peniksesisi pumpun sisään ja työnnä pumppu ihan peniksen tyveen saakka tiiviisti. Pumppaalla poistat Bathmatesta veden ja tällöin kalusi laajenee.

Bathmate Hercules pumppu soveltuu miehille joiden penis on erektiossa max. n. 20 cm. Pumpun käytöstä on paljon hyötyä etenkin silloin kun peniksen verenkierto on heikentynyt ja potenssi huonontunut.

Bathmate tuotteissa käytetään materiaaleja, jotka ovat dermatologisesti testattuja. Hydropumppu on ihoystävällinen, lateksivapaa ja ftalaatiton.

Tämä Bathmate Hercules pumppu on helppokäyttöinen!

  • Materiaali: kumi, kovamuovi
  • Tuotteen kokonaispituus: n. 30 cm
  • Käyttöpituus: n. 22,5 cm
  • Ulkohalkaisija sylinterissä: n. 5 – 6,5 cm
  • Sisähalkaisija: n. 5,5 cm
  • Väri: punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hercules Penispumppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *