Search

Istuva Koirakynttilä

6,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 5,87 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

 

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

”Istuva koirakynttilä” on suloisuus täynnä oleva sisustuselementti, joka tuo iloa ja leikkisyyttä mihin tahansa tilaan. Tämä tarkoin muotoiltu kynttilä esittää istuvaa koiraa, ja se on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat sekä kynttilöitä että söpöjä eläinhahmoja.

Tämä istuva koirakynttilä ei ole pelkästään sisustusesine, se on myös tunnelmanluoja ja keskustelunavaaja. Tuo kotiisi iloa, hymyjä ja hellyyttä tämän ainutlaatuisen kynttilän avulla.

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 8cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,