Klitoriskiihotin Irresistible Seductive

(1 tuotearvio)

99,90 

Nainen oletko  valmis kokemaan elämäsi voimakkaimmat orgasmit?

Varastossa

Kuvaus

Oletko valmis kokemaan elämäsi voimakkaimmat orgasmit?

Klitoriskiihotin naisille, jotka haluavat laatua, luksusta ja nautintoa – Naiset tässä on markkinoiden paras seksilelu!

Irresistible Seductive klitoriskiihotin stimuloi hellästi, mutta tehokkaasti

Irresistible Seductive klitoriskiihotin on ihanteellinen yhdistelmä huipputeknologiaa, korkeaa laatua, estetiikkaa ja ergonomista muotoilua. Tämä uskomattoman tehokas ja helppokäyttöinen vibraattori antaa klitorikselle hellävaraista ja tehokasta stimulointia.

Tahdothan sinäkin kokea orgasmin huipun stimuloimalla klitoristasi hellävaraisesti ja pehmeän voimakkaasti. Irresistible seductive klitoriskiihottimen moottori sisältää 11 värähtelevää tehokasta imevää ohjelmaa. Tämä kauniisti ja ergonomisesti suunniteltu vibraattori on suunniteltu koskettamaan hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ärsyttämättä liikaa klitoriksen huppua ilmatekniikan ansiosta.

Klitorisvibraattori on valmistettu Touchless Air Wave -tekniikalla sekä lääketieteellisestä silikonista, mikä tekee tästä kiihottimesta ylellisen ja laadukkaan. Viettelevän hiljainen vibraattorin moottori, joka ei häiritse naapureita eikä sinuakaan. Voimme olla varmoja, että vibraattori on hiljainen, mutta emme voi antaa takuuta, että sinä olet hiljaa. Touchless Air wave – teknologian avulla kiihotin pystyy luomaan täydellisen ääniaalto sykkeen, joka stimuloi klitoriksen hermopäitä tuottamalla sinulle syvimmät orgasmit mitä olet koskaan kokenut!

Ergonomisen muotoilun ansiosta tämä vibraattori stimuloi klitoristasi erittäin tehokkaasti puuduttamatta klitoristasi.  Soikeanmuotoinen suutin asettuu helposti sekä tiiviisti klitorikselle. Soikean muodon ansiosta sinun on helppoa ja hyvä pitää kiihotinta käytönaikana kädessäsi.

Vesitiivis ja USB-ladattava Seductive klitoriskiihotin antaa sinulle 60 minuuttia tehokasta nautintoa.

Kuinka käytät Seductive klitoriskiihotinta

Käytä aina vesipohjaista liukuvoidetta tämän kiihottimen kanssa. Voit halutessasi sivellä liukuvoidetta klitoriskiihottimen suuttimen reunoille tai suoraan klitorikseen. Liukuvoiteen ansiosta klitoriksen ja kiihottimen välistä poistuu kitka, jolloin vibraattorin imu tuntuu intensiivisemmältä ja antaa sinulle tajunnanräjäyttävää nautintoa.

Seductive kiihotin käynnistyy painamalla soikean muotoista nappia n. 5 sekunnin ajan. Vibraattorin käynnistyessä imuvoimakkuus on aina pienin mahdollinen. Voit nostaa imuvoimakkuuden tehoja painamalla samaa nappia mistä käynnistät kiihottimen. Tämän kauniin pinkin kiihottimen toiminnot ovat yhden napin takana. Kun vibraattori on päällä, hae mieleisesi kohta klitoriksestasi ja samalla tulet huomaamaan, että kiihottimen moottorin äänet hiljenevät selvästi, kun suutin on kiinni klitoriksessa.

Irrsesistible Seductive klitoriskiihotin on 100 % vedenpitävä.  Seductive kiihotin sisältää lääketieteellisen hygieenisen suljetun kalvon, joka estää liukuvoiteiden ja nesteiden imeytymistä kiihottimen sisään. Voit ottaa vibraattorin mukaan suihkuun tai kylpyammeeseen. Kiihottimen mukana tulee oma magneettinen USB-kaapeli, jolla se ladataan.

Muista pestä kiihotin ennen ja jälkeen käytön seksivälineille tarkoitetulla pesuaineella.

Seductive klitoriskiihotin on pakattu tukevaan ja kauniiseen pakkaukseen, jossa voit säilyttää sen suojassa pölyltä.  Säilytä seksilelusi erillään muista tuotteista.

 

1 arvio tuotteelle Klitoriskiihotin Irresistible Seductive

  1. Nipe78

    Täydellinen kiihotin. Jos haluaa todella nopeasti niin se kyllä tulee tällä vibralla. Mikä parasta vielä hiljainen verrattuna satisfyeriin. On sen verran mietitty muotoiluakin, että sopii hyvin käteen ja helppokäyttöinen. Paras Vibra tähän mennessä eli täys kymppi. Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *