Search

Kukkakynttilä, Tähti

2,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 2,47 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

 

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

”Kukkakynttilä” on kaunis ja herkkä sisustuselementti, joka tuo luonnon kauneuden ja valaistuksen yhteen. Tämä tyylikäs kynttilä esittää kukkamuotoa, luoden samalla tunnelmaa ja eleganssia mihin tahansa tilaan.

Kukkakynttilässä on kauniisti muotoiltu kukkakuviointi, joka tuo esiin luonnon kauneuden. Se on kuin pieni taideteos, joka koristaa tilaa kauniisti.

Kukkakynttilä on enemmän kuin pelkkä kynttilä – se on kaunis yhdistelmä luonnon kauneutta ja valoa. Tilaa omasi nyt ja luo kotiisi romanttista tunnelmaa ja eleganttia ilmettä kukkakynttilän avulla!

 

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 2cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,