Search

Leijona kynttilä (geometrinen)

6,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 5,87 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

Tutustu mahtavaan geometriseen Leijona kynttilään – voimakkaaseen ja tyylikkääseen kynttilään, joka tuo kotiisi ripauksen kuninkaallista tunnelmaa. Leijona kynttilä ei ole pelkästään valonlähde, vaan se on myös näyttävä sisustuselementti, joka heijastaa leijonan voimaa ja ylväyttä.

Tämä kynttilä on erinomainen koriste olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikkapa työhuoneeseen. Se toimii myös vakuuttavana lahjana niille, jotka ihailevat leijonan symboliikkaa ja voimaa.

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 5cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,