Minivibraattori Cuties pinkki

28,90 

Suloinen pinkki Cuties minivibraattori sinulle tai hänelle

Varastossa

Kuvaus

Timanttinen Cuties minivibraattori

Täydellistä nautintoa juuri sinulle! Suosittelemme sinulle pientä, kaunista ja tehokasta Cuties minivibraattoria. Cuties vibraattorin pinta muistuttaa timantin pintaa ja on silkinpehmeää, joka hyväilee mielellään sinua sisäisesti kuin ulkoisesti. Cuties minivibraattori matkustaa käteväsi pienen kokonsa ansioista helposti laukussasi.

Uskomattoman tehokas pieni kokoiseksi vibraattoriksi

Tämä herkullisen värinen minivibraattorin kärkeen on sijoitettu tehokas moottori, joka värisee 7 erilaisella tehokkuudella. Voit kätevästi  ladata Cuties vibraattorin USB johdolla, joka sisältyy tuotepakettiin. Moottorin tehoa voit säädellä yhden painikkeen avulla, joka lisää vibraattorin helppoutta ja tekee nautinnostasi rentouttavampaa.
Voit käyttää Cuties minivibraattoria esimerkiksi emättimen, klitoriksen, nännien ja kivesten tajunnan räjäyttävään ja kiihottavaan stimulointiin. Voit myös käyttää vibraattoria myös yhdynnän aikana stimuloitiin ja lisätä nautintoa sekä tehostaa orgasmejasi.
Minivibraattori Cuties on valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta silikonista, joka antaa parhaimman ja miellyttävän tunteen eroottisilla alueilla. Mikä parasta, voit ottaa tämän ihanan vedenkestävän vibraattorin mukaan märkiin leikkeihin, kuten suihkuun. Voit nauttia kiihkeistä vesileikeistä!

Miten Cuties minivibraattori toimii:

Vibraattorin moottori käynnistyy yhdellä lyhyellä painalluksella. Lyhyellä painalluksella voit vaihtaa värinäohjelmaa ja säätää vibraattorin moottorin tehoja. Sammutat minivibraattorin pidemmällä painalluksella (n. 3 sek.)
Voit ladata vibraattoria USB kaapelin avulla, joka tulee pakkauksen mukana. Työnnä kaapeli DC-merkin yläpuolella olevaan pisteeseen. Kun vibraattori latautuu led-valo vilkkuu. Akun ollessa täynnä vibraattorin led-valo palaa yhtäjaksoisesti.
Suosittelemme, että käytät silikonipintaisten vibraattorien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Liukuvoide parantaa nautintoa. Pese seksilelut aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen seksivälineille suunnatulla puhdistusaineella tai miedolla saippualla ja huuhtele hyvin. Säilytä seksivälineet valolta ja pölyltä suojassa, sekä erilleen toisista seksileluista.

Tuotetiedot

  • Materiaali; silikoni, UP ja ABS
  • Väri: pinkki
  • pituus: 12,4 cm
  • Halkaisija: 2,3-3,3 cm
  • paino: 132g
  • Moottori: 7 värinää
  • Ladattava -> pakkauksessa USB-kaapeli (adapteri ei sisälly pakkaukseen)
  • Latausaika: n. 90min
  • Toimintaaika max. 120min
  • Vesitiivis

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Minivibraattori Cuties pinkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *