Minivibraattori Cuties vihreä

28,90 

Suosittelemme sinulle pientä, kaunista ja tehokasta cuties minivibraattoria.

Varastossa

Kuvaus

Pieni tehokas Cuties minivibraattori

Täydellistä nautintoa juuri sinulle! Suosittelemme sinulle pientä, kaunista ja tehokasta cuties minivibraattoria. Cuties vihreä vibraattorin pinta on silkinpehmeää. Vibraattori hyväilee mielellään sinua sisäisesti ja ulkoisesti. Cuties minivibraattori matkustaa kätevästi pienen kokonsa ansiosta helposti laukussasi.

Uskomattoman tehokas pieni kokoiseksi vibraattoriksi

Tämän herkullisen värisen minivibraattorin kärkeen on sijoitettu tehokas moottori, joka värisee 7 erilaisella tehokkuudella. Moottorin tehokkuutta lisää sen ladattavuus, koska paristokäyttöisten vibraattorien teho on vaikea löytää ja valmistaa. Kätevästi voit ladata Cuties vibraattorin USB joh tulee mukana. Moottorin tehoa voit säädellä yhden painikkeen avulla, joka lisää vibraattorin helppoutta ja tekee nautinnostasi rentouttavampaa.

Voit käyttää Cuties minivibraattoria esimerkiksi emättimen, klitoriksen, nännien ja kivesten tajunnan räjäyttävään ja kiihottavaan stimulointiin. Voit myös käyttää vibraattoria myös yhdynnän aikana stimuloitiin ja lisätä nautintoa sekä tehostaa orgasmejasi.

Minivibraattori Cuties on valmistettu pehmestä ja laadukkaasta silikonista, joka antaa parhaimman ja miellyttävän tunteen eroottisilla alueilla. Mitä parasta voit ottaa myös tämän ihanan vibraattorin mukaan märkiin leikkeihin kuten suihkuun, koska on vesitiivis. Voit nauttia kiihkeistä vesileikeistä!

Miten Cuties minivibraattori toimii:

Vibraattorin moottori käynnistyy yhdellä lyhyellä painalluksella. Lyhyt painalluksella voit vaihtaa värinäohjelmaa ja säätää vibraattorin moottorin tehoja. Sammutat minivibraattorin pidemmällä painalluksella (n. 3 sek.)

Voit ladata vibraattoria USB kaapelin avulla, joka tulee pakkauksen mukana. Työnnä kaapeli DC-merkin yläpuolella olevaan pisteeseen. Kun vibraattori latautuu led-valo vilkkuu. Akun ollessa täynnä vibraattorin led-valo palaa yhtäjaksoisesti.

Suosittelemme, että käytät silikonipintaisten vibraattorien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Liukuvoiteen käyttö antaa tarvittavaa luistoa seksileluille masturbointiin sekä yhdyntään. Puhdista seksilelut aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen seksivälineille suunnatulla puhdistusaineella tai miedolla saippualla ja huuhtele hyvin. Säilytä seksivälineet valolta ja pölyltä suojassa sekä erillään toisista seksileluista.

Seksilelut kannattaa säilyttää niiden alkuperäis pakkauksissa tai käärittynä esim. liinaan, jotta ne eivät ole kosketuksissa toisiinsa.

 

Tuotetiedot

  • Materiaali; silikoni, UP ja ABS
  • Väri: pinkki
  • pituus: 12,5 cm
  • Halkaisija: 2,3 -3,3 cm
  • paino: 66 g
  • Moottori: 7 värinää
  • Ladattava -> pakkauksessa USB-kaapeli (adapteri ei sisälly pakkaukseen)
  • Latausaika: n. 90min
  • Toimintaaika max. 120min
  • Vesitiivis

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Minivibraattori Cuties vihreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *