Search

Muffinikynttilä

3,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 3,32 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

 

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

”Muffinikynttilä” on herkullinen ja viihdyttävä sisustuselementti, joka tuo makeaa tunnelmaa ja lämpöä mihin tahansa tilaan. Tämä hauska kynttilä on muotoiltu muffinin tavoin, ja se on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat yhdistää makean herkun ja tunnelmallisen valaistuksen.

Muffinikynttilä on loistava tapa tuoda ripaus makeutta ja leikkisyyttä kotiisi. Tilaa omasi nyt ja anna kodillesi iloinen ja herkullinen ilmapiiri! Ei kuitenkaan syötäväksi! 😉

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 5cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,