Search

Nainen iltapuvussa kynttilä

9,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 8,42 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

 

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

”Nainen iltapuvussa kynttilä” on lumoava sisustuselementti, joka yhdistää kauneuden ja tunnelmallisen valaistuksen ainutlaatuisella tavalla. Tämä tyylikäs kynttilä esittää viehättävää naista elegantissa iltapuvussa, luoden ylellistä ilmettä mihin tahansa tilaan.

Tämä ”Nainen iltapuvussa kynttilä” on enemmän kuin pelkkä valonlähde – se on taiteellinen koriste, joka lisää luksusta ja eleganssia kotiisi. Tilaa omasi nyt ja anna tilallesi ripaus kauneutta ja hienostuneisuutta.

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 12cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,