Search

Piilossa vai näkyvillä kynttilä

9,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 8,42 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

Anna ”Piilossa vai näkyvillä” -kynttilän tuoda salaperäisyyttä ja visuaalista nautintoa elämääsi. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat kauneutta ja yllätyksiä arjen keskellä. Tämä kynttilä ei ole vain esine, vaan se on taideteos, joka muuttaa tilan ja luo ainutlaatuisen ilmapiirin.

Kauniit alastoman hahmon muodot, pakarat, puukuoren sisällä. Anna näkyä tai käännä, joilloin kynttilä näyttää puulta. Ihana antaa lahjaksi ja mahtava piristys itsellekin.

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 8,5cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,