Rocco Siffredi penispumppu

69,90 

Varastossa

Kuvaus

Rocco Siffredi mallistosta penispumppu parempaan erektioon

Nyt valikoimassamme on Rocco Siffredi mallistosta penispumppu, joka parantaa erektiotasi ja kasvattaa peniksesi kokoa.

Rocco penispumpussa on erinomaiset tehot ja tarkka painemittari. Säännöllisellä ja pitkäkestoisella harjoittelulla saat erektiosta kovemman ja kestävämmän sekä kookkaamman peniksin. Penispumpun toimita perustuu alipaineeseen, joka muodostuu pumpattaessa sylinterin sisälle. Alipaine parantaa peniksessä veren virtausta paisuvaiskudoksessa ja tällöin tulee erektio. Penispumppu on erinomainen apuväline mm. erektiohäiriössä.

Rocco Siffredi – penispumppu painemittarilla

 Penispumpussa on kahva, joka on suunniteltu että voit pumpata yhdellä kädellä. Penispumppu on helppokäyttöinen ja sopii hyvin myös aloittelijoille. Penispumpussa on pikaventtiili, joka vapauttaa nopeasti alipaineen pumpusta.

Penispumpun yläosassa on tarkka painemittari. Penispumpun tiiviste on valmistettu pehmeästä ja kestävästä silikonista. Tiiviste on joustava ja takaa ilmatiiviyden ja miellyttävän käytön. Sylinterissä on mitta-asteikko, josta voit seurata peniksesi kasvua.

Näin käytät Rocco Penispumppua:

Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta. Levitä liukuvoidetta tiivisteen suuaukolle sekä penikseen. Työnnä penis sylinteriin ja aseta tiiviste tiiviisti peniksen juuren sekä vartaloa vasten ja aloita pumppaaminen pumpun kahvasta. Voit seurata sylinterin mitta-asteikosta peniksen kokoa ja alipaineen määrää mittarista. Kun olet saavuttanut haluamasi tuloksen vapauta alipaine pumpusta.

Pumppaa penispumpulla n. 10 minuutin sarjoina, jonka jälkeen vapautat alipaineen pumpusta ja annat veren virrata vapaasti peniksessä. Voit toistaa sarjoja muutaman kerran.

Vinkit:

Ennen kuin aloitat pumppauksen voit käyttää perus penisrengasta, jonka voit pujottaa sylinterin ympärille odottamaan siksi aikaa, kun pumppaat peniksesi. Kun olet pumpannut tarpeeksi penistäsi pumpulla, liu´uta penisrengas sylenterin päältä peniksen tyveen ja vapauta alipaine penispumpusta. Tällä tavalla saat kovan ja kestävän erektion

 

Muista pestä pumpun osat huolellisesti käytön jälkeen. Pumpun sylinterin puhdistamiseen voit käyttää seksivälineille suunnattuja puhdistusaineita tai mietoa saippuaa.

Käytä aina penispumppujen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta.

Tuotetiedot:

  • Materaali: silikoni, ABS (ftalaatti vapaa)
  • Kokonaispituus: 32 cm
  • Putken pituus: 21 cm
  • Putken halkaisija: 6 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rocco Siffredi penispumppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *