Search

Roomalainen mieshahmo

14,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 12,67 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

 

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

Roomalainen mieshahmo kynttilä” on ainutlaatuinen ja tyylikäs sisustuselementti, joka tuo antiikin viehätystä ja eleganssia mihin tahansa tilaan. Tämä huolella muotoiltu kynttilä esittää roomalaista mieshahmoa, ja se on valmistettu laadukkaasta materiaalista varmistaen kestävyyden ja kauneuden yhdistelmän.

Tämä roomalainen mieshahmo kynttilä on täydellinen lahja antiikin historiasta ja kauniista sisustuselementeistä kiinnostuneille. Hanki omasi ja lisää kotiisi ripaus ajatonta eleganssia!

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 10cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,