Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin

51,90 

Varastossa

Kuvaus

Klitoriskiihotin Satisfyer Curvy 1+, joka avaa uuden tavan käyttää seksileluja

 Nyt on aika kokeilla uutta Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotinta, joka aukaise orgasmit uusiin ulottuvuuksiin Uuden teknologian avulla Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin vibraattorilla antaa tajunnanräjäyttävät orgasmit uudestaan ja uudestaan!

Oletko valmis kokemaan orgasmeja, joita et ole aikaisemmin saanut. Nyt on vain taivas rajana Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihottimen kanssa. Tämä uuden teknologian omaava paineilmalla toimiva klitoriskiihotin toimii myös ilmaisella satisfyer -puhelinsovelluksella. Tämä sovellus toimii kaikissa android sekä ios puhelimissa. Voit ladata sen helposti puhelimeesi app storesta tai google play kaupasta ja yhdistää puhelimeesi bluethootin avulla.

Valmiina taivaallisiin orgasmeihin Satisfyer Curve 1+ klitoriskiihottimella?

Tämä satisfyer Curve1+ klitoriskiihotin toimii imu paineaaltotekniikalla, jonka tehokas värisevä moottori saa erittäin tehokkaita orgasmeja ja tuottaa nautintona jokaiselle naiselle. Tämä klitoriskiihotin soveltuu todella loistavasti myös naisille joilla on vaikeuksia saada orgasmeja. Sinulla on mahdollista erittäin voimakkaisiin orgasmeihin ja jotku naiset ovat myös ejakuloineet ensimmäisiä kertoja elämässään Satisfyeria käyttäessä. Paineaallolla valmistetut klitoriskiihottimet vaikuttava myös positiivissesti sinun klitoriksen herkkyyteen ja pintaverenkiertoon.

Curve 1+ kiihotin on valmistettu ergonomisesti ja laadukkaista materiaaleista

Curve 1+ on valmistettu 100% lääketieteellisestä silikonista, joka on hygieeninen ja kestävä materiaali. Silikoni materiaalina on miellyttävä etenkin herkillä emättimen alueilla  ja samalla silikoni itsessään varastoi lämpöä jolloin silikonisten seksilelujen käyttäminen on miellyttävämpää.. Ergonomisesti muotoilti Curve 1+ on helppo pitää vaikka yhdynnän aikana.

USB:llä ladattava Satisfyer kiihotin on vesitiivis sekä tässä on useita vibraattorisia värinäohjelmia.  Voit käyttää imevää paineilmateknologiaa ja värinäohjelmaa yhdessä tai erikseen. Suosittelemme, että lataat satisfyer Connet- sovellusohjelman niin saat kaikki irti Curve 1+.

Näin käytät Satisfyer Curve 1+ kiihotinta ja satisfyer-sovellusta

Kun olet ladannut älylaitteeseesi ilmaisen, helppokäyttöisen ja suomenkielisen Satisfyer Connect-sovelluksen sekä yhdistänyt Curve 1+ kiihottimeen bluethootin kautta. Tällöin voit ohjata kiihottimen moottoria omalla älylaitteellasi. Voit luoda omia värinöitä, rytmejä tai sitten vain nauttia lempimusiikkisi mukaan. Voit olla videoyhteydessä tai samalla chattailla haluamasi käyttäjän kanssa. Myös kumppanisi voi säädellä kiihottimen toimintojen avulla, vaikka toiselta puolen maailmaa. Tämä kiihotin soveltuu loistavasti etäseksiin.

Pakkauksessa tulee mukana USB magneettinen latauskaapeli. Kiihottimessa on kestävä litium-akku, joka takaa pitkäikäistä käyttöä Satisfyer Curve 1+ klitoriskiihottimella.

Näin käytät Curvy 1+ klitoriskiihotinta
  • Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta klitorikselle kun käyttät Satisfyer kiihotinta. Käyttäessäsi liukuvoidetta samaan aikaan saat intensiivisemmän ja nautinnollisemman kokemuksen Curve 1+ kiihottimesta.
  • Paina kiihottimen keskimmäistä näppäintä n. 2 sek. käynnistämiseen ja sammuttamiseen paineaaltotoiminnon.
  • Kun käynnistät kiihottimen siinä on aina ensin pienin imu voimakkuus. Painaessasi toistuvasti keskimmäistä painiketta imuvoimakkuus lisääntyy kiihottimessa samallailla voimakkuus myös pienenee (( (kaarevalla) painikeella merkitty.
  • Yhden aaltokuvion painiketta painaessasi 2 sek. ajan käynnistääksesi värinätoiminnon. Painaessi toistuvasti kyseistä painiketta värinän voimakkuus vaihtuu.
  • Aseta kiihottimen suutinosa hellävaraisesti klitoriksen päälle. Satisfyer synnyttää imusta alipaineen, joka saa klitoriksen alueen nousemaan suuntinta kohden. löydä vain sopiva kohta kiihottimella ja pidä laite paikallaan ja säädä voimakkuus sopivaksi.
  • Pese aina kiihotin ennen ja jälkeen käytön seksileluille soveltuvalla pesuaineella.

 

Tuotetiedot:

Materiaali: Silikoni/ABS

Tuotteen kokopituus : 14,0 cm

Tuotteen leveys: 1,0 – 4,5 cm

Paino: 145 g

Suuttimen aukon sisähalkaisija: 1,5 cm

Moottori: 2 moottoria, joita voi käyttää yhtäaikaisesti tai erikseen. 11 imuvoimakkuutta, 10 värinäohjelmaa. Ilmaisen sovelluksen kautta runsaasti lisää toimintoja.

Toimii: Ladataan magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla (sisältyy pakkaukseen)

Latausaika: n. 3 h. Lataa akku täytteen ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Toiminta-aika: n. 1 h

Vesitiivis

Väri: Viininpunainen

HUOM!

  • Älä käytä kiihotinta ärtyneellä tai vaurioituneella iholla.
  • Poista mahdolliset korut klitorisalueelta (mm. lävistykset) käytön ajaksi.
  • Stimuloi laitteella yhtä kohtaa korkeintaan 15 min. ajan.

 

Andoird- sovellus

 

 

 

 

Apple- sovellus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satisfyer Curvy 1+ klitoriskiihotin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *