Satisfyer Mighty One penisrengas

38,90 

Varastossa

Kuvaus

Tarjolla on nyt kovaa seisokkia ja tehokkaita väristyksellisiä orgasmeja Satisfyer Mighty One penisrenkaalla

Haluatko saada kumppanisi kiljahtelemaan ja seisokkisi kovaksi – Satisfyer Mighty one penisrengas antaa täydellisen kovan erektion. Tämä penisrengas stimuloi värähtelevällä värinällä molempia. Lataa ilmainen Satisfyer Connect- sovellus ja vie nautinto vielä korkeammalle!

Huippuluokan teknologiaa!

Anna erektioosi kestoa, kovuutta ja nautintoa Satisfyer Mighty one penisrenkaasta

Laadukkaasta silikonista valmistettu penisrengas lisää nautintoa pariskuntien yhteisiin nautintoihin. Mighty One penisrengas tekee erektiosta kovemman ja kestävämmän. Samalla penisrenkaan vibraattori stimuloi naisen klitorista ja tehokkaan moottori tarjoaa väristyksiä myös penikselle.  Penisrengas on joustava ja silkinpehmeää materiaalia, joka pysyy napakasti peniksen tyvessä.

Aseta rakkausrengas peniksen tyveen niin, että renkaassa oleva säätöpainike on itseäsi kohti. Soikean muotoinen pää penisrenkaassa hieroo yhdynnän aikana erityisesti naisen klitorista. Mighty one soveltuu myös hyvin sooloseksiin, jolloin voit kääntää vibraattori osan stimuloimaan kiveksiä. Kiihotusrengas on pehmeä ja saumaton sekä täysin vesitiivis, jolloin voit ottaa tämän kiihotusrenkaan mukaan kylpyyn ja suihkuun.

Satisfyer Mighty one penisrenkaassa on 10 eri värinäasetusta

Mighty One penisrengas on USB-ladattava 10: llä erilaisella värinällä, rytmillä ja todella hiljaisella moottorilla varustettu penisrengas.  Voit vaihtaa värinää pienestä integroidusta napista penisrenkaassa.

Voit ladata älylaitteeseesi helppokäyttöisen ja ilmaisen Satisfyer Connect – sovelluksen, jolloin voit yhdistää penisrenkaasi bluethootin avulla älylaitteeseesi. Voit ohjata penisrenkaan vibraattoria älylaitteellasi. Sovelluksella saat paljon muita lisäominaisuuksia, kuten valtavan määrän valmiiksi ladattuja värinärytmejä. Lisäksi voit sovelluksella luoda omia värinöitä tai ihan vain nauttia vibraattorin värinästä musiikin tahdissa.

Mighty penisrengas on myös täydellinen seksilelu etäseksiin, koska voit myös chattailla ja olla videoyhteydessä haluamasi käyttäjän kanssa. Mikä viehättävintä kumppanisi voi säädellä penisrenkaan vibraattorin värinöitä, vaikka toiselta puolelta maailmaa. Täydellinen seksilelu etäseksiin!

 

Satisfyer-connect sovelluksen tuomia moninaisuuksia seksileluihin:

  • Voit suunnitella omat vibraattorin värinäohjelmat ja jakaa ne muille nautiskelijoille ympäri maailmaa.
  • Voit muuttaa sovelluksen avulla äänet värinöiksi. Voit sekstailla lempimusiikkisi tahdissa ja värinä rytmittyy musiikin mukaan!
  • Satisfyer-Connect sovellus on myös yhteensopiva Spotifyn kanssa.
  • Voit ohjata muiden käyttäjien satisfyer seksivälineitä, jos vain molemmille se sopii.
  • Videochat yhteensopiva – täydellinen etäseksiin

 

Kuinka käytät Satisfyer Mighty One – penisrengastasi:

  • Suosittelemme, että käytät aina penisrenkaan käytön yhteydessä vesipohjaista liukuvoidetta. Liukuvoide helpottaa penisrenkaan asettamista peniksen tyveen.
  • Penisrenkaan moottori käynnistyy ja sammuu painamalla pientä nappia n. 2 sek. ajan (penisrenkaan moottori antaa lyhyen merkkivärähdyksen)
  • Voit vaihdella renkaan värinöitä lyhyillä painalluksilla napista, josta käynnistät ja sammutat penisrenkaan moottorin.
  • Pese penisrengas aina ennen ja jälkeen käytön lämpimällä sekä miedolla saippualla tai seksivälineille tarkoitetulla pudistusaineella.
  • Mighty One penisrenkaan voit ladata USB-kaapelilla (tulee paketin mukana). Latauksen aikana penisrenkaassa vilkkuu valo ja kun akku on täynnä valo palaa yhtäjaksoisesti.

 

Tuote tiedot:

Materiaali: 100 % silikoni, ABS

Koko pituus:

Kiihotinosan korkeus:

Kiihotinosan paksuus:

Penisrenkaan sisähalkaisija: 2,8 cm (joustava)

Paino: 20 g

Moottori: Litium akku, 10 värinäohjelmaa, jota säädetään penisrenkaan painikkeesta. saat lisää ilmaisia lisätoimintoja lataamalla Satisfyer – Connect ohjelman älylaitteeseesi

Ladattava: ladataan magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla. Laturi ei sisälly pakkaukseen

Latausaika: n. 60 minuuttia. Huom! Lataa akku täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Käyttöaika: n. 40 minuuttia

Vesitiivis IP67

Väri: tummansininen

Ftalaatiton

Lateksiton

 

APPLE Satisfyer-Connect sovellus

 

 

 

 

ANDROID Satisfyer-Connect

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satisfyer Mighty One penisrengas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *