Satisfyer Pleasure klitoriskiihotin

49,90 

Uskomattoman tehokas klitoriskiihotin ja vibraattori samassa –  Satisfyer Pleasure klitoriskiihotin

Varasto loppu

Kuvaus

Satisfyer Pleasure klitoriskiihotin vibraattorilla

Satisfyer pleasure klitoriskiihotin tarjoaa tuplanautinto sinulle tai hänelle yhdellä laitteella. Pleasure tarjoaa tuplanautintoa imevällä klitoriskiihottimella sekä vibraattorin varsi toimii hieromasauvana. Voit ladata Satisfyer Pleasureen connect sovelluksen, joka mahdollistaa monipuolisemman käytön vibraattorille.

Samassa laitteessa tuplanautinto!

Kaksipäinen Satisfyer Pleasure klitoriskiihotin on monipuolinen hieromasauva. Pleasure kiihotin on paineaallolla toimiva, joka imee hellästi klitoristasi ja antaa erittäin voimakkaita orgasmeja.

Onko sinulla haasteita orgasmien suhteen?

Useammat naiset ovat kertoneet, että saavat orgasmeja helpommin paineaaltotekniikalla valmistettujen vibraattorien avulla. Painetekniikalla valmistetulla klitoriskiihottimella on myös hyvin positiivisia vaikutuksia parantaa verenkiertoa sekä kosketusherkkyyttä klitoriksessa. Tämä mahdollistaa sinut myös ejakuloimaan elämäsi ensimmäistä kertaa!

Voit myös käyttää Pleasure kiihotinta hieromasauvana

Kiihottimen varsi toimii värisevänä vibraattorina, jos kaipaat sisääsi hierovaa värinää, niin käännät satisfyerin vain toisin päin. Kiihottimen kaareva kahvan sisällä on todella voimakas moottori värinöineen. Voit helposti stimuloida G-pistettäsi tai klitoristasi sauvan kaarevalla varrella, jonka hieman suippo kärki hieroo värähtelevin impulssein vaginaasi. Täydellisen muotoillun ansioista Satisfyer Pleasure tarjoaa täydellistä nautintoa sinulle!

Tahdot nauttia ja pitää hauskaa Satisfyer Pleasure kiihottimella?

Satisfyer Pleasuressa on kaksi erillistä moottoria. Molempiin moottoreihin on omat painikkeet. Tässä kiihottimessa on hiljainen sekä tehokas moottori.  Kiihottimessa on vakiona useita imuvoimakkuuksia ja värinäohjelmia, mutta jos lataat älylaitteeseesi ilmaisen sekä helppokäyttöistä Satisfyer Connect-sovelluksen. Voit yhdistää Pleasure kiihottimen Bluetoothin kautta älylaitteesesi, saat valtavan määrän valmiiksi ladattuja värinöitä sekä voit luoda omia värinöitä tai nauttia lempimusiikin tahdissa, jotka tulevat vibraattoriin värinöinä.

Lisäksi voit olla haluamasi kumppanin kanssa yhteydessä chattailemalla tai videoyhteydellä. Jolloin kumppanisi voi säädellä toimintaa ladatun sovelluksen avulla, vaikka toiselta puolelta maailmaa. Satisfyer Pleasure soveltuu täydellisesti myös etäseksiin!

 

Laadukas!

Pleasure klitoriskiihotin on valmistettu laadukkaasta silikonista. Upea silkin pehmeä silikoni on todella kestävää ja hygieenisesta materiaalista. Kiihotin lämpenee ja mukautuu nopeasti kehosi lämpöön. Voit ottaa tämän upean kiihottimen mukaan, vaikka suihkuun. Satisfyer Pleasure on täysin vesitiivis.

Näin käytät Satisfyer Pleasure kiihotinta:
 • Käytä aina kiihottimen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Liukuvoiteen käyttö parantaa imua ja tehostaa nautintoasi. Jos sinulla jää karvoja suuttimen ja ihon väliin imu voi olla heikompi.
 • Kiihottimen imu synnyttää alipaineen, joten aseta suutinosa hellästi klitoriksen päälle. Kiihottimen synnyttämä imu nostaa klitoriksen ympäröivän alueen nousemaan suutinta kohti. Löydettäessäsi sopivan asennon ja kohdan klitoriksestasi pidä vibraattori paikoillaan ja säädä voimakkuus sinulle sopivaksi.
 • Paina kiihottimen painiketta noin 3 sekunnin ajan käynnistääksesi ja sammuttaaksesi paineaallon voimakkuutta. Kiihottimen käynnistyessä vibraattorin on pienimmällä voimakkuudella, mutta voit säätää imun tehoa mieleiseksi painamalla keskimmäistä painiketta, jos haluat pienentää imun voimakkuutta paina kahdella kaarella merkittyä painiketta.
 • Satisfyer Pleasure klitoriskiihottimen vibraattorin saat toimimaan ja sammumaan painamalla noin 3 sekunnin ajan yhdellä aaltokuviolla merkityllä painikkeella. Käytäthän vibraattorin kanssa myös vesipohjaista liukuvoidetta, joka parantaa nautintoasi.

 

Klitoriskiihotimessa on USB-ladattava litium akku. Kun virta on loppunut laitteestasi, voit ladata paketin mukana tulessa USB-kaapelissa on magneettinavat, jotka liitetään kiihottimen magneettinapoihin. Kun vibraattori on latauksessa vibrassa vilkkuu valo, kun akku on täysi latausvalo palaa yhtäjaksoisesti.

Satisfyer Pleasure on vesitiivis. Pese aina seksivälineesi ennen käyttöä ja käytön jälkeen miedolla saippuavedellä tai seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella.

Säilytäthän seksivälineesi valottomassa ja pölyttömässä paikassa. 

Pakkaus sisältää Klitoriskiihotin Satisfyer Pleasure ja USB-kaapelin sekä käyttöohjeet 10 eri kielellä (ei suomi)

 

Tiedot

 • Materiaali: 100% silikoni, ABS
 • kokopituus: 18 cm
 • max leveys:4,9 cm
 • korkeus suuttimen kohdalta: 5cm
 • suuttimen aukon halkaisija: 1,5 cm
 • Vibraattorin käyttöpituus n. 11,5 cm
 • Vibraattorin halkaisija 3,2-4,2 cm
 • paino 160g
 • Vesitiivis
 • Väri: lila
 • 2 moottoria, joita voi käyttää yhtä aikaa tai erikseen. Suutin osan moottorissa 11 voimakkuutta, vibraattorin moottorissa 11 värinäohjelmaa.
 • Voit ladata ilmaisen sovelluksen jonka kautta saa runsaasti lisää toimintoja
 • Ladattava, magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla (pakkauksessa) Laturi ei sisälly pakkaukseen
 • Latausaika noin 2 h. Akku kannattaa ensimmäisellä käyttökerralla ladata täyteen.
 • Toiminta-aika noin 1 h

 

HUOM!

 • Älä käytä kiihotinta ärtyneellä tai vaurioituneella iholla.
 • Poista mahdolliset korut klitorisalueelta (mm. lävistykset) käytön ajaksi.
 • Stimuloi laitteella yhtä kohtaa korkeintaan 15 min. ajan.

 

Andoird- sovellus

 

 

 

 

Apple- sovellus

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satisfyer Pleasure klitoriskiihotin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *