Search

Spiraali Geometrinen kynttilä

5,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 5,02 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

 

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

”Spiraali Geometrinen kynttilä” on moderni ja tyylikäs sisustuselementti, joka yhdistää geometrisen muotoilun kauniiseen spiraalimalliseen eleganssiin. Tämä kynttilä luo lumoavaa valoa ja lisää visuaalista mielenkiintoa mihin tahansa tilaan.

Tämä Spiraali Geometrinen kynttilä on enemmän kuin pelkkä valonlähde – se on taidokas designelementti, joka luo huoneeseesi modernin ja hienostuneen ilmeen. Tilaa omasi nyt ja anna tilallesi ripaus nykyaikaista eleganssia!

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 8,5cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,