Search

Sydänkynttilä, geometrinen

5,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 5,02 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

 

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

”Sydänkynttilä, geometrinen” on ainutlaatuinen ja tyylikäs sisustuselementti, joka yhdistää sydänmuodon ja geometrisen muotoilun kauniilla tavalla. Tämä moderni kynttilä luo romanttista tunnelmaa ja visuaalista mielenkiintoa mihin tahansa tilaan.

Sydänkynttilä, geometrinen on enemmän kuin vain kynttilä – se on rakkauden ja tyylikkyyden symboli, joka koristaa kotiasi kauneudella ja lämmöllä. Tilaa omasi nyt ja luo romanttista tunnelmaa kotiisi!

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 3cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,