Vulcan masturbaattori vibraattorilla

32,90 

Sooloseksiin lisää nautintoa Vulcan masturbaattorilla

Varastossa

Kuvaus

Vulcan masturbaattori vibraattorilla piristystä nautintoon

Tarvitko piristystä itsetyydytykseen – Vulcan realistisella masturbaattorilla lisäät nautintoa hetkiin, kun haluat nauttia itsestäsi.

Kompaktiin Vulcan masturbaattorin koteloon on piilotettu aidontuntuinen holkki, joka on valmistettu CyberSkin®. Cyberskin materiaali on laadukasta, joustavaa ja jäljittelee todella aidontuntoisesti ihoa. Tämä masturbaattori on kätevä ottaa myös matkalle kompaktin kokonsa vuoksi.

Vulcan tekovagina houkuttelee aidon näköisellä vaginallaan työntämään peniksen sisään. Masturbaattorin sisällä on holkki, joka on muotoiltu nystyröillä, joiden tarkoitus on hyväillä ja tuottaa nautintoa jokaisella työnnöllä. Tekovaginassa on mukana myös paristoilla toimiva vibraattori, joka on masturbaattorin sisällä. Vibraattori on pieni luotimainen, jonka voit työntää holkissa olevaan koteloon. Masturbaattorin vibraattori lisää nautintoa itsetyydytyksen aikana.

Lisää vesipohjaista liukuvoidetta masturbaattoriin ja penikseen. Näin helpotat peniksen sisälle menemistä holkkiin. Liukuvoiden poistaa kitkaa ja holkin nystyrät tuottavat liukastettuna parempaa nautintoa.

Vulcan masturbaattorin puhdistus on helppoa. irroita holkki pois muovisesta kotelosta. Muista ottaa pois holkista vibraattori. Masturbaattorin holkki on helposti käännettävissä ympäri. jolloin voit pestä huolellisesti holkin sisustan ja kotelon. Käytä pesuun seksivälineille tarkoitettu puhdistusainetta tai mietoa saippuaa. Kuivaa huolellisesti pesun jälkeen.

CyberSkin® materiaalina pysyy parempan, jos käytät hoitavaa talkkia pesun ja kuivaamisen jälkeen. Muista pestä talkki pois kun käytät uudelleen masturbaattori.

Vulcan masturbaattori on noin 15 cm pitkä ja tekovaginan aukko on hyvin joustava,  joten sopii useammalle penikselle.

Tuotetiedot:

  • Valmistumateriaali: CyberSkin®
  • pituus: n. 15,5
  • Halkaisija: n. 6,5 cm
  • Paino: 408 g
  • Ftalaatiton
  • Vibraattori

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vulcan masturbaattori vibraattorilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *