Search

Ying Yang Kynttilä (1 puolikas)

3,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 3,32 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

 

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

”Yhdessä; Ying Yang Kynttilä” on symbolinen ja kaunis sisustuselementti, joka tuo tasapainoa ja harmoniaa mihin tahansa tilaan. Tämä ainutlaatuinen kynttilä esittää ying yang -symbolia ja kutsuu luomaan rauhallista tunnelmaa yhdessäolon hetkiin.

Yhdessä; Ying Yang Kynttilä on enemmän kuin sisustuselementti – se on symbolinen taideteos, joka rikastuttaa tilaasi positiivisella energialla ja kauneudella. Tilaa omasi nyt ja lisää kotiisi tasapainoa ja harmoniaa.

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä! 

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

Muista tilata kaksi kertaa, jotta saat kokonaisen symbolin!

Korkeus: 3cm Pituus: 7cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,